Είδηση:η Τζένιφερ Λοπέζ είναι η Μαριγούλα του διπλανού διαμερίσματος!


Βαρέθηκα όλη την βδομάδα να ακούω και να διαβάζω την εισαγωγή στο θέμα του χωρισμού της Λοπέζ. "Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού της κτλ κτλ..."

Όταν αλήθεια χωρίζει κάποια πανέμορφη, πάμπλουτη, κακομοίρα που τον χωρισμό της φαντάζομαι θα τον έχει  κάτι σαν την αλλαγή της πρωινής της δίαιτας, δεν μπορώ να μην νιώσω μια βόμβα να εκρήγνυται στα νευρικά  και πανέμορφα μου μηνίγγια. Η εύθραυστη ισορροπία μου συνταράσσεται και αναρωτιέμαι η δυστυχής συντάκτρια:: Πότε έπεσε αυτή η βόμβα στη ζωή μας και δεν το κατάλαβα Χριστέ μου; Κι εγώ πως  ζω μετά από αυτή την έκρηξη; Τύψεις συγκλονίζουν το σκοτεινιασμένο μου μυαλό. Πέρνω το αυτοκίνητο και τρέχω στην εθνική οδό σαν την Ζωή Λάσκαρη. Είδηση βόμβα..είδηση βόμβα.. επαναλαμβάνουν οι φωνές των σχολιαστών στα αυτιά μου. Η αδρεναλίνη μου ανεβαίνει. Οι τύψεις με γονατίζουν και νιώθω σαν να με καταδιώκει ο Κατράκης. Κλάμα γοερό θολώνει τα τζάμια των μυωπικών γυαλιών μου. Χώρισε η Τζενιφερ και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα; Συνεχίζω την ζωή μου κανονικά; Ντύνω το παιδί μου, μαγειρεύω τα μεσημέρια, το βράδυ βρίζω στις ειδήσεις, ενώ η Τζένιφερ περνάει τέτοιο παλούκι;  Τι δυστυχία είναι Θεέ μου αυτή που μας βρήκε;
Και είπα να αναπαράγω την είδηση. Όμως διαβάζοντας την, με εξέπληξε. Βρε παιδιά, λέτε αυτοί οι άνθρωποι να μοιάζουν με εμάς;. Νόμιζα ότι διάβαζα για το διαζύγιο της γειτόνισσας μου της Μαριγούλας. Δεν λείπει τίποτα από το στόρι της γειτόνισσας. Η μαμά που ήρθε και έμεινε στο σπίτι και την έσπαγε στον γαμπρό. Ο ζηλιάρης και επιθετικός σύζυγος. Ο απαιτητικός σύζυγος. Ο αυταρχικός σύζυγος. Το τέρας σύζυγος! Τα χρέη του επιπόλαιου συζύγου που κόντεψαν να τινάξουν την οικογενειακή τους καλύβα στον αέρα. Απ όλα έχει ο μπαξές. Φαντάζομαι ότι από εδώ και πέρα θα έχει πολλές αποτριχώσεις. Για τα σπα μιλάω που θα επισκεφθεί η καλλιτέχνης. Θα αναστενάξουν τώρα και οι παπαράτσοι θα μας φωτογραφίζουν καθημερινά τους αποτριχωμένους της δερματικούς πόρους. Όλο απο πίσω της θα είναι. Μετά απο τον χωρισμό ανατίναξη, βόμβα, έκρηξη, πανωλεθρία. Ο Θεός να μας φυλάει από τα προβλήματα πλουσίων και διασήμων.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Σαν βόμβα έπεσε στον χώρο της διεθνούς σόουμπιζ, η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez  και του Marc Anthony, ενός ζευγαριού που θεωρούνταν από πολλούς από τα πλέον αγαπημένα.

Ύστερα από επτά χρόνια και δύο παιδιά μαζί, το ζευγάρι  αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους στο περιοδικό People.

Όλοι τώρα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που οδήγησε τους δύο σταρ στο χωρισμό και όπως είναι φυσικό, τα αμερικανικά ταμπλόιντ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν υποθέσεις.

Πάντως, τα σενάρια περί χωρισμου άρχισαν ουσιαστικά την ημέρα που η JLo συναντήθηκε  με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στο Χόλιγουντ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς την βέρα της αλλά και χωρίς τον σύζυγό της, ενώ τη συνόδευε η μητέρα της, Lupe.

Ωστόσο, πολλά άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού είπαν τα προβλήματα για Anthony και Lopez  άρχισαν τρία μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους το 2004.

Ο Marc παρουσιάζεται  μάλιστα ως ένας ιδιαίτερα αυταρχικός σύζυγος που ήθελε να έχει τον έλεγχο, γεγονός που μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισε να καταβάλλει την τραγουδίστρια.

Φήμες ήθελαν μάλιστα τον Marc Anthony έξω φρενών για την επικείμενη τοπλσες εμφάνιση της Lopez στη νέα της ταινία "What To Expect When You're Expecting".

Φίλοι της Lopez είπαν μάλιστα πως η τραγουδίστρια ανυπομονούσε να δώσει στην δημοσιότητα την ανακοίνωση περι χωρισμού καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει με τον Marc Anthony και να ανέχεται την "άσχημη συμπεριφορά του".

Οι μεγάλοι τσακωμοί όμως άρχισαν το 2008 όταν η μητέρα της τραγουδίστριας μετακόμισε στο σπίτι του ζευγαριού για να τους βοηθήσει με τα παιδιά.

Άλλο ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Lopez ήταν οι φόροι που δεν είχε πληρώσει ο άντρας της στην πολιτεία του Λονγκ Άιλαντ, κάτι για το οποίο πληροφορηθηκε η σταρ πρόσφατα.

Τον τελευταίο καιρό επίσης, το ζευγάρι διαφωνούσε συνεχώς με το που θα έμεναν καθώς η Lopea προτιμούσε το Λος Άντζελες, ενώ ο Marc την Νέα Υόρκη και έτσι ο και ο τρίτος γάμος της JLO έληξε άδοξα, όπως τόσοι πολλοί άλλοι στο λαμπερό Χόλιγουντ...

Πηγή:www. protothema.gr Daily Mail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More