ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. ΦΤΙΑΞΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!

Όλες χρειαζόμαστε ένα αγνό σύστημα περιποίησης που όχι μόνο να υπόσχεται αλλά και να πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του. Όσες γυναίκες έχουν παντρευτεί, ξέρουν ότι για να είμαστε καταπληκτικές εκείνη τη μέρα, πρέπει να έχουμε φροντίσει το δέρμα μας αρκετές εβδομάδες πριν, έτσι ώστε να διαθέτει την απαραίτητη λάμψη. Το πρόσωπο μας οφείλει να είναι ένας λαμπερός καμβάς πάνω στον οποίο η makeup artist θα μας δώσει τον «ρόλο» που θέλουμε για εκείνη τη μέρα.  Η συντακτική ομάδα του prova gamou, αφού έψαξε, ερεύνησε και δοκίμασε, κατέληξε σε μαγικές συνταγές καλλυντικών που φτιάχνουμε μόνες μας, για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα!


Ενυδάτωση τώρα! Κάντε ένα ντους ή ακόμη καλύτερα μπάνιο στη μπανιέρα σας με ζεστό νερό, αφού πρώτα αλείψετε με ελαιόλαδο το πρόσωπο σας. Το ελαιόλαδο έχει εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες, κάνει καθαρισμό, προκαλεί σύσφιξη στα λιπαρά δέρματα, ενώ βγάζει τα μαύρα στίγματα και μαλακώνει την υφή της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη διαδικασία, έχει αποτελέσματα συνεδρίας καθαρισμού σε αισθητικό ειδικά σε περιπτώσεις ακμής!

Σύσφιξη και καθαρό δέρμα!
Μετά το μπάνιο σας, αλείφεται σε υγρά χέρια λίγο μέλι για αντισηψία και το απλώνεται στο πρόσωπο. Το αφαιρείται με νερό. Μετά παίρνετε μια ασπιρίνη διαλυμένη σε ελάχιστο νερό και με τους κόκκους της, κάνετε πήλιγκ. Η ασπιρίνη προσφέρει αντιγηραντική δράση λόγω της ιτιάς που περιέχει. Αν όμως αυτό τον καιρό δυσκολεύεστε να βρείτε ασπιρίνη, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με δύο κουταλιές του γλυκού μαύρη ζάχαρη και 3 σταγόνες λεμόνι.
Tip:Η ίδια διαδικασία, έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και στα χέρια!

Απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα!
Όλες μας έχουμε ακούσει ή διαβάσει για τα θαυματουργά οξέα φρούτων. Τα χρησιμοπούσε με θρησκευτική ευλάβεια και η Κλεοπάτρα. Οξέα φρούτων με φυσικό τρόπο μπορείτε να πάρετε λιώνοντας στο μπλέντερ μια παπάγια η ακόμα ευκολότερα τρίβοντας τη φλούδα του μανταρινιού στο πρόσωπο σας.

Λίφτινγκ express!
Χτυπάτε στο σέικερ το ασπράδι ενός αυγού με 2 σταγόνες λεμόνι. Απλώνεται τη μους στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για 20 λεπτά. Το αφαιρείται και βάζετε την ενυδατική σας κρέμα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!


ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
Τις συνταγές συστήνει ο Dr James Duke Αμερικανός Ερευνητής του υπουργείου Γεωργίας της Αμερικής. Είναι συγγραφέας διάσημων βιβλίων, με παγκόσμια φήμη ως ο πλέον ειδικός στην βοτανική θεραπευτική.

  • Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου1

Το βούτυρο κακάο περιέχει πλούσια λιπαρά οξέα. Σε θερμοκρασία δωματίου είναι στερεό, αλλά λιώνει όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Προσθέστε σεντέλλα (gotu kola) και θα έχετε μια πολύ ισχυρή αντιρυτιδική κρέμα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά σας από όλα τα καταστήματα υγιεινών τροφών.


  • Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου 2


Υλικά.
2 σπόροι ιπποκαστανιάς. (εύκολο να προμηθευτείτε σπόρους από όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής)
Αρκετοί μαραθόσποροι.
1 αβοκάντο κομμένο στη μέση, χωρίς το κουκούτσι.

Εκτέλεση.
Πολτοποιήστε στο μίξερ τους σπόρους ιπποκαστανιάς. Προσθέστε το μάραθο και το αβοκάντο(σαν μαλακτικό). Συνεχίστε το χτύπημα, μέχρι το μίγμα να πάρει μια μαλακή υφή. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη κρέμα όσο συχνά θέλετε. Όμως μην την δοκιμάσετε γιατί οι καρποί της ιπποκαστανιάς είναι δηλητηριώδεις όταν τρώγονται.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More