Οι άνδρες λένε πρώτοι "σ 'αγαπώ" για να κάνουν σεξ.

Οι άνδρες λένε πρώτοι "σ 'αγαπώ"  για να κάνουν σεξ.

Οι αχαΐρευτοι! Μα από την αρχή βουτηγμένοι στο ψέμα; Σύμφωνα με έρευνα οι άνδρες λέει, είναι πάρα πολύ πιθανό να μας πουν σ’ αγαπώ και να μας πετάξουν στα ουράνια
-κυκλοφορώντας  σαν να πήραμε 3κιλο Zanax- για να μας ρίξουν στο κρεβάτι. Δηλαδή για στάσου για να καταλάβω. Δεν τους αρέσουν οι εύκολες γιατί πηγαίνουν κατευθείαν στο στρώμα αλλά προτιμούν να πουν σ’ αγαπώ σε μία δύσκολη για να την σύρουν εκείνοι στο μπαουλοντίβανο, στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή όπου αλλού τους κάτσει από τον ενθουσιασμό τους;
Αλλά τα αγοράκια μου τα παρεξήγησα γιατί από την άλλη είναι και πολύ γλυκά! Οι άνδρες ανέφεραν ότι αισθάνονται σημαντικά πιο ευτυχισμένοι από τις γυναίκες όταν ακούσουν το ‘’Σ’ αγαπώ’’ ενώ βρίσκονται ένα μήνα σε μια σχέση και δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ, ενώ οι γυναίκες δήλωσαν πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι άνδρες, όταν άκουσαν το "Σ 'αγαπώ" μετά την εμφάνιση του σεξ στη σχέση.
Η μελέτη, που βασίζεται σε συνεντεύξεις με 205 άνδρες και γυναίκες, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στο χρόνο και τη λειτουργία της φράσης ‘’σ 'αγαπώ’’ είναι συνδεδεμένα με το κατά πόσον ένα ζευγάρι έχει κάνει σεξ.


Οι ερευνητές θεωρούν ότι  οι άνδρες ήταν ευτυχισμένοι στο άκουσμα του ‘’Σ 'αγαπώ’’ πριν από το σεξ, επειδή αυτό έδειχνε ότι ήταν πιθανό να ακολουθήσει το σεξ (βιάστηκα να τα πω γλυκά τα σκασμένα τα αγοράκια πάλι με ξεγέλασαν!) ενώ οι γυναίκες εξέλαβαν το ‘’Σ’ αγαπώ’’ μετά το σεξ ως ένδειξη δέσμευσης και αφοσίωσης. Εμείς παιδί μου πάντα κυρίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More