Το Βοtox τελικά δεν είναι και τόσο αθώο!

Δεν είναι και κακό να θέλει μια γυναίκα να βελτιώσει τον εαυτό της. Ίσα ίσα που είναι τιμή της και καμάρι της να επιζητεί την ανανέωση της όταν βέβαια αυτό συμβαδίζει με μια γενικότερη στάση ζωής και φιλοσοφίας. Άλλωστε και η ομορφιά φιλοσοφία είναι. Και το Botox, σίγουρα έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες και άνδρες που θέλησαν να ανανεωθούν. Τώρα όμως καινούργιες ειδήσεις αλλάζουν τα δεδομένα. Αναφέρουν συγκεκριμένα ότι το μπότοξ δεν εξαφανίζει τις ρυτίδες με το πέρασμα των ετών όπως γενικότερα πιστεύεται,  απλώς τις κρύβει. Αντίθετα μάλιστα αναφέρεται ότι θα ήταν καλό μια νεαρή γυναίκα να αποφεύγει τα μπότοξ γιατί θα την γεράσουν πρόωρα.. Στη Βρετανία, ειδικός στις αισθητικές επεμβάσεις, τονίζει με βεβαιότητα, ότι στις νεαρές κοπέλες, μια επέμβαση με Botox, επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης!

Σε άρθρο της εφημερίδας Daily Telegraph, ο Δρ Ντάρεν McKeown, υποστηρίζει πως το Botox δε σταματάει την ανάπτυξη των ρυτίδων και ίσως να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. «Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι σε μακροπρόθεσμη βάση το Botox λειτουργεί ως προληπτικό, για τη γήρανση και την ανάπτυξη των ρυτίδων, ούτε υπάρχει οποιαδήποτε άδεια να
χρησιμοποιθεί ως τέτοιο». Και υπογραμίζει ότι η συγκεκριμένη αισθητική παρέμβαση, καταφέρνει τη χαλάρωση των μυών και συγκεκριμένα κρύβει τις ρυτίδες έκφρασης, αλλά τίποτε παραπάνω. Και συνεχίζει λέγοντας..«Ξεκινώντας τα Botox από νεαρή ηλικία, μια γυναίκα, μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην εμφάνιση της. Επίσης η υπερβολική χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους μυς»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More