Χώρισαν Κοκκίνου-Μπόγρης;



Ηταν κάποτε μια όμορφη και γοητευτική σαραντάρα, (Ελλη Κοκκίνου) και ένα όμορφο άγουρο και παθιασμένο αγόρι (Γιώργος Μπόγρης). Ερωτευτήκανε τρελά, κάναν τις βόλτες τους πήγαν τα ταξιδάκια τους, απόλαυσαν την ανωριμότητα ενός τρελού και απερίσκεπτου έρωτα, και μετά γύρισαν και πήγαν στις δουλειές τους, αφού ήρθε και η στιγμή που χώρισαν! Αυτό είναι ουσιαστικά το νέο. Όμως οι πραγματικές ειδήσεις θα ήταν άλλες. Γιατί χώρισαν; Την βαρέθηκε ο μικρός; Ή μήπως η σαραντάρα ξύπνησε ένα πρωί είδε το αγόρι να κοιμάται δίπλα της και αναρωτήθηκε: Τι κάνω τώρα με αυτό το παιδάκι; Τι μας μένει το Λούνα Πάρκ; Μήπως το τυρογαριδάκι; Και αν οι γονείς του αντιδρούσαν γι αυτήν την παράταιρη σχέση και χώρισαν; Και αν ο μικρός μια μέρα είδε ξεκάθαρα την πλατιά ρυτίδα στο αριστερό της μάτι; Μήπως είχαν σεξουαλικό πρόβλημα; Αυτά θα ήταν νέα. Τα άλλα τα ξέρουμε. Ήτανε κάποτε δυο και χώρισαν. Ε δεν είναι και το πιο πρωτότυπο πράγμα! 

Το θέμα:


Σενάρια τέλους κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για τον δυνατό έρωτα της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη.
Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 20 μέρες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στο Σικάγο και αναζητά την τύχη του και μία διεθνή καριέρα στο μπάσκετ, ενώ η Έλλη ξεκίνησε την περιοδεία της με τα παιδιά του “Greek Idol”.
Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί τελευταία φορά στις 18 Ιουνίου που έγινε νονός ο Γιώργος Μπόγρης και μετά τον τελικό του Greek Idol διασκέδασαν στο Island.  
Όσο για το λόγο του χωρισμού, kάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ άλλοι θεωρούν ότι οι τεταμένες σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύζυγό της, είχαν κουράσει τον 22χρονο μπασκετμπολίστα.
Πηγή:SIGMALIVE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More