«Μετά από σεξουαλική επαφή με ένα αρνί, είναι θανάσιμο αμάρτημα να τρώς το κρέας του.»Όλοι οι περίεργοι νόμοι που ισχύουν για το σεξ, παγκοσμίως!

1. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η δουλειά τους είναι να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν κορίτσια, τα οποία τους πληρώνουν βασιλικά για το προνόμιο που τις προσφέρουν, να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!

2. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν η σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται η ποινή θανάτου.

3. Οι περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής αναγνωρίζουν τον ακόλουθο ισλαμικό νόμο: «Μετά από σεξουαλική επαφή με ένα αρνί, είναι θανάσιμο αμάρτημα να τρώς το κρέας του.»


4. Στο Μπαχρέιν, ένας άντρας γιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Μπορεί να τα δει μόνο με καθρέφτη.

5. Στο Χονγκ Κονγκ η κερατωμένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει τον άπιστο άντρα της, αλλά μπορεί να το κάνει μόνο με τα χέρια της!!

Την ερωμένη του συζύγου, από την άλλη, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως η ίδια επιθυμεί!

6. Στο Σάντα Κρούζ της Βολιβίας είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και την κόρη της, την ίδια στιγμή.

(Ενώ με μια γυναίκα και τον σύζυγο; Επιτρέπεται;)
7. Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!
(Καιρός να περπατήσουμε όλοι στην Ελλάδα χωρίς κεφάλια. Να γλυτώσουμε και την κατακεφαλήν φορολογία!) 

8. Στο Κάλι της Κολομβίας, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει νά’ναι παρούσα και η μητέρα της! (πεθερά: κάντε πιο δεξιά παιδιά να δώ! Πιο γρήγορα Θανάση, πιο γρήγορα παιδί μου και κοίτα μην μοιάξεις του πεθερού σου!) 

9. Στος Rombochm, Virginia, είναι παράνομη η σεξουαλική επαφή με αναμμένα φώτα. (θα βρείτε το σημείο επαφής σας με αναπτήρα)

10. Στη Nevada είναι παράνομο να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό.

11. Στην Αριζόνα, Nevada, Φλώριντα , Οχάιο, Ιντιάνα, Μασαχουσέτη, Νέα Υόρκη, Οκλοχάμα , Όρεγκον, Νότια Ντακότα, Βερμόντ και στο Ουάσιγκτον είναι παράνομο να φαίνεται από τα ρούχα η στύση ενός άντρα. (Αν φανεί, κάνεις μήνυση στα ρούχα!)

12. Στο Maryland απαγορεύεται η πώληση προφυλακτικών από αυτόματους πωλητές (με κέρματα) εκτός εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη ποτά στον ίδιο χώρο. (αν το κάνεις, κάντο τουλάχιστον σκνίπα)

13. Στην Μινεσότα είναι παράνομο για έναν άντρα να έχει σεξουαλική επαφή με ένα ζωντανό ψάρι  (κρίμα για το ψάρι! Αλήθεια μπορεί τουλάχιστον με τηγανητό;)


14. Απαγορεύεται στους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται πάντα με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο. (πυρίμαχο πέος!)

15. Κανένας άντρας δεν επιτρέπεται να κάνει έρωτα με την γυναίκα του εάν μυρίζει η αναπνοή του κρεμμύδι, σκόρδο ή σαρδέλες. Αυτό ισχύει στην Αλεξάνδρεια της Μινεσότα. Εάν η γυναίκα το ζητήσει ο νόμος υποχρεώνει τον άντρα να πάει να βουρτσίσει τα δόντια του.

16. Στην Γεωργία η σεξουαλική επαφή μεταξύ άγαμων ζευγαριών είναι παράνομη.

17. Είναι παράνομο για τους συζύγους στο Willowdale, Όρεγκον, να μιλάνε βρώμικα κατά τη συνουσία.

18. Οποιαδήποτε άλλη στάση, διαφορετική από την ιεραποστολική είναι παράνομη, στην Ουάσιγκτον, DC.

19. Στη Φλόριντα η σεξουαλική σχέση με έναν σκαντζόχοιρο είναι παράνομη (Για χάρη της προστασίας ποιου είδους;)
 

20. Στη Γιούτα είναι παράνομο να παντρευτείς τον πρώτο ξάδελφος σου, πριν από την ηλικία των 65 ετών.(
Μετά παντρεύεσαι τον παππού σου!)

21. Το σεξ με ζώα είναι απολύτως νόμιμο, για τους άνδρες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, εφόσον το ζώο ζυγίζει λιγότερο από 40 κιλά. (για να είναι θρεφτάρι και να το σφάξεις μετά;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More