H Lady Gaga σε αναπηρικό καροτσάκι!

Την είπαν έξυπνη, την είπαν ιδιοφυή, την είπαν πρότυπο και όταν φόρεσε τις μπριζόλες με το αίμα να τρέχει απο τις μασχάλες της, είπαν γι αυτήν ότι το υποστηρίζει. Ότι τρέλα του κατέβει  του λολοστεφανή απο το κεφάλι, άπαξ και το κάνει πάνω στο stage, είναι άποψη. Μάλλον φταίει ότι τα μάτια μας τα έχουν δει όλα. Τώρα για να χορτάσουν, απομένει να δούμε την Lady Gaga να φοράει καπάκι τουαλέτας. Τότε μπορεί να ξεσηκώσει αντιδράσεις η Άντζελα Δημητρίου που τρώει και είδη υγιεινής!

Κατά την γνώμη μου δεν είναι να παίρνεις την Γκάγκα ούτε στα σοβαρά ούτε στα αστεία. Η συγκεκριμένη γυναίκα, αποτελεί μάλλον μια φλυαρία του έτσι κι αλλιώς πολύβουου life style. Σήμερα η είδηση είναι, ότι η Lady Gaga "φόρεσε" αναπηρικό καροτσάκι. Εντελώς προσωπικά μιλώντας χωρίς να αποκλείω τις αντίθετες απόψεις,  αυτή τη φορά πραγματικά το χάρηκα. Επειδή τρέφω μεγάλη αγάπη στους ανθρώπους με αναπηρικό καροτσάκι, πρώτον γιατί πιστεύω ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει ανάπηροι τρέχοντας στους ελληνικούς δρόμους και δεύτερον γιατί ως μαμά με καροτσάκι μωρού, έχω ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν, πάρα πολύ στα ελληνικά σοκάκια, (όλες οι μανούλες καταλαβαίνουν απόλυτα τι λέω), είδα θετικά το γεγονός.

Τους κατανοώ απόλυτα και ντρέπομαι που δεν φροντίζουμε το αστικό μας περιβάλλον σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αυτή η ιδιόμορφη γυναίκα που εγώ αντιλαμβάνομαι ως ένα διαταραγμένο ον, έβαλε αυτή τη φορά τον ανάπηρο μέσα στη δράση και κάτω απο τα φώτα. Έχουμε συνηθίσει τον ανάπηρο μόνο σε εξειδικευμένα φιλάδια. Ή τουλάχιστον αυτήν την εικόνα αντιλαμβανόμαστε εμείς που νοιαζόμαστε με περίσιο άγχος για την κυτταρίτιδα μας ξεχνώντας να ευχαριστήσουμε την καλή μας τύχη που έχουμε πόδια.

Προεκτείνοντας, θα ήταν ωραίο να μπουν οι ανάπηροι στο life style. Να γίνουν πρωταγωνιστές σε σήριαλ και όχι με την εμμονή της κακομοιριάς. Να μην είναι οι αξιολύπητοι άτυχοι, αλλά φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν ελαττώματα και προτερήματα όπως όλοι μας. Να μας ερωτεύονται και να τους ερωτευόμαστε. Να μην απαιτούμε απο αυτούς ευγνωμοσύνη που τους ελεήσαμε με την προσοχή μας και το ενδιαφέρον μας. Να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσος προς ίσο.

Βέβαια στην πραγματική ζωή και όχι σε αυτή που εγώ αντιλαμβάνομαι, αναφέρεται ότι η Lady Gaga με την εμφάνιση της αυτή, στο Σίδνει της Αυστραλίας, συγκέντρωσε επάνω της, όλη την αγανάκτηση και την οργή εκατοντάδων ατόμων με ειδικές ανάγκες  Το γεγονός συνέβη μπροστά σε 1.000 περίπου άτομα, τραγουδώντας το τραγούδι της “You And I”

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η Gaga είχε εμφανιστεί ξανά πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι στο βίντεο κλίπ της “Paparazzi” .
Για όποιο λόγο και να το έκανε αυτό η Γκάγκα αν και υποψιάζομαι ότι θα το έκανε ακόμη και χωρίς λόγο, γεγονός είναι ότι έφερε στο προσκήνιο τον ανάπηρο γείτονα του διπλανού διαμερίσματος που δεν κατεβαίνει ούτε για μια βόλτα, επειδή του λείπει η μπάρα. Είναι ωραίο μέσα απο τη φλυαρία των ανούσιων γεγονότων να βλέπουμε την ομιλιτικότερη σιωπή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More