Απόπειρα αυτοκτονίας του Jonathan-Rhys Meyers

Απόπειρα αυτοκτονίας του Jonathan-Rhys Meyers

Αυτός ο κούκλος που τα έχει όλα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Είναι αλήθεια ότι όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις αναλογίζομαι πόσο ευγνώμων πρέπει να είμαστε όλοι απέναντι στο δώρο της ζωής. Όταν άνθρωποι με δύο πόδια αγωνίζονται να τρέξουν, το να καταργείς τον αγώνα, είναι τουλάχιστον καταθλιπτικό. Όπως και να χει, μια υπέροχη ημέρα ξεκινάει για όλους. Για τον  γνωστό ηθοποιό Jonathan Rhys Meyers, που όπως είναι γνωστό έχει πρόβλημα  αλκοολισμού, μετά απο την απόπειρα αυτοκτονίας του, ξεκινάει πλέον η καινούργια ημέρα της υπόλοιπης ζωής του.
Η ΕΙΔΗΣΗ.
Αυτή τη φορά μάλιστα μάρτυρες κάνουν λόγο για εμφανή απόπειρα αυτοκτονίας.
Σωριασμένος στο πάτωμα του σπιτιού του έχοντας πάρει δεκάδες χάπια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του, βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός γνωστός κυρίως από τον ρόλο του ως αδίστακτος προπονητής του τένις στην ταινία του Woody Allen "Match Point",

Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου που έφτασαν στην έπαυλη του νεαρού σταρ, στο κεντρικό Λονδίνο, τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση, παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε να ζητήσουν τη μεσολάβηση της αστυνομίας, αφού ο ηθοποιός αρνιόταν πεισματικά επί τριάντα λεπτά να δεχτεί τη βοήθειά τους.

Τελικά ο 33χρονος σταρ, που έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «The Tudors» υποδυόμενος τον Ερρίκο τον Η’, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κλινική και έσπευσαν να τον ρωτήσουν πώς αισθανόταν ο ηθοποιός απάντησε: «Κανένα σχόλιο». Τα κατακόκκινα μάτια του όμως και η έκδηλη αδυναμία του μαρτυρούσαν τα πάντα.

Μια γειτόνισσα του ηθοποιού, που δέχτηκε να μιλήσει στους ρεπόρτερ, είπε: «Είδα το ασθενοφόρο να καταφθάνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Ο Τζόναθαν είναι ένα γλυκύτατο παιδί. Τον συναντάς κάθε μέρα στον δρόμο, σε χαιρετάει και είναι πολύ ευγενικός και ευχάριστος. Εύχομαι να είναι καλά».

Η αλήθεια είναι όμως πως παρά το γεγονός ότι ο νεαρός σταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του, η ψυχή του πάσχει σημαντικά. Ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι είναι εθισμένος στο αλκοόλ και έχει εισαχθεί πολλές φορές σε κλινικές αποτοξίνωσης. «Οταν πίνω, μοιάζω με τον Μπάμπι. Χοροπηδάω πέρα-δώθε σαν 16χρονο παιδί» είχε παραδεχτεί παλιότερα.
Espressonews.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More