Πως θα απαλλαγείται από κάλους μώλωπες και πρηξίματα απλώς με ένα σκόρδο!


  • Για τους κάλους, λιώνουμε χτυπώντας μια σκελίδα σκόρδο. Εναλλακτικά μπορούμε να το κόψουμε σε λεπτές φετούλες. Ακολουθούμε επί δύο εβδομάδες την ίδια διαδικασία. Αφήνουμε δηλαδή πάνω στην περιοχή του κάλου το σκόρδο και το χρησιμοποιούμε ως κατάπλασμα. Δεν πρέπει να υπερβούμε τα τρία λεπτά. Τα αιθέρια έλαια του σκόρδου είναι πολύ δραστικά. Ο παραπάνω χρόνος δεν θα επιταχύνει την διαδικασία απλώς θα κάνει το πόδι σας να πονέσει. Το κατάπλασμα σκόρδου καλύτερα να χρησιμοποιείται το βράδυ ώστε το πόδι σας να απαλαγεί λίγο από το φορτίο των παπουτσιών. Μετά από δύο εβδομάδες, ο κάλος σας θα εξαφανιστεί.

    • Όταν μας τσιμπήσουν μέλισσες σφήκες ή άλλα έντομα τότε αφού βγάλουμε το κεντρί, αλείφουμε την πληγή με λιωμένο σκόρδο.

    • Ελπίζουμε να μην σας χτυπήσει κανείς ή να μην χτυπήσετε κατά λάθος πάνω στο ράφι της κουζίνας. Ειδικά αν το βράδυ ακολουθεί έξοδος. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, προκειμένου να μην πρηστεί το σημείο που χτυπήσατε και να μην , καλό θα ήταν να βάλετε αμέσως σκόρδο που θα έχετε χτυπήσει αναμεμιγμένο με βαζελίνη ή βούτυρο αν δεν υπάρχει βαζελίνη και λάδι. Δημιουργείτε με αυτόν τον τρόπο μια αλοιφή που οι Γάλλοι εκτιμούν πολύ και γι αυτό της έδωσαν το σατανικό όνομα, «μουστάρδα του διαβόλου» Με αυτήν την αλοιφή εντέλει, διαλύονται οι μώλωπες και τα πρηξίματα που δεν είναι μελανιασμένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More