Μόνικα Μπελούτσι. Τι πίνει και δεν μας δίνει; 47χρονών και ολόγυμνη. Ο κόσμος στα πόδια της!



 

Ολόγυμνη στο φεστιβάλ της Βενετίας η Bellucci
Κατέφθασε ήδη θριαμβεύτρια στο Φεστιβάλ της Βενετίας η εκρηκτική Monica Bellucci την Παρασκευή (02.09), Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει συζητηθεί ο πρωταγωνιστικός της ρόλος  στην υποψήφια ταινία "Un été brulant" (Ένα καυτό καλοκαίρι).
Βέβαι για να είμαστε δίκαοι απέναντι στα γεγονότα δεν συζητείται τόσο η ταινία όσο το γυμνό της στην ταινία. Μια σκηνή γυμνού της ηθοποιού έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Πιο αναλυτικά το ήδη πολυσυζητημένο φιλμ"Un été brulant" (Ένα καυτό καλοκαίρι) συμμετέχει  στο 68ο Φεστιβάλ της Βενετίας, ανάμεσα σε 22 άλλες διαγωνιζόμενες.

Η ταινία πραγματεύεται τον αδιέξοδο έρωτα με έναν ζωγράφο. Μέχρι τώρα επικοινωνιακά πάντως πραγματεύεται τις  γυμνές σκηνές με την πρωταγωνίστρια. Bellucci η οποία είναι χαρά των οφθαλμών μας και η παρηγοριά όλων εμάς που περνούμε τα σαράντα ότι ακόμη..μπορούμε να είμαστε όμορφες και επιθυμητές. Φαίνεται πάντως ότι με την Μπελούτσι περνάμε σε νέα εποχή. Αφού απο ότι διαπιστώνεται στην πράξη, είναι το πρώτο sex symbol που βασίζεται περισσότερο στην γίηνη θυληκότητα του χωρίς να πουλάει νεανικό εφηβικό σφρίγος, όπως μανιωδώς και απελπισμένα κάνει λόγου χάρη η Madona. Με την ίδια φυσικότητα και απλότητα συζητείται ότι παρουσιάζεται και το γυμνό της. Πρόκειται για μια γυναίκα που αισθάνεται άνετα μέσα στις καμπύλες του κορμιού της χωρίς να πετάει ποντίκια απο τα χέρια της. Η ίδια λέει στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του Casino: "Βρήκα πάρα πολύ φυσική και καλλιτεχνική την σκηνή...όταν σου ζητούν κάτι τέτοιο, αυτό που πρέπει να δεις είναι αν έχεις την απαιτούμενη εμπιστοσύνη απέναντι στον σκηνοθέτη σου. Ο Φιλίπ Γκαρέλ είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και συγχρόνως ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος που μπορεί να σε κερδίσει για αυτό που θέλει."
Φούμαρα!!λέμε εμείς. Αν δεν είσαι η Μπελούτσι δεν σε σώζει κανένας σκηνοθέτης. Μπορεί να μας αποκαλύψει ποιό βότανο πίνει και δεν μας δίνει;

Ολόγυμνη στο φεστιβάλ της Βενετίας η Bellucci

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More