Έχεις σύζυγο ματάκια; Στείλτου μια γυμνή φωτογραφία σου!






Το ονόμασαν sexting και δεν είναι τίποτε άλλο απο απλό λιτό και ξεκάθαρο μήνυμα. Δηλαδή:βγάζεις την μπλούζα σου βγάζεις το βρακί σου γράφεις κι ένα μήνυμα που να ξεκαθαρίζει τι θες απο εκείνον (όχι γιατί θα είχε αμφιβολίες μετά απο το ξεβράκωμα) και τον φλερτάρεις! Είναι σου λέει η τελευταία τάση στο γυναικείο φλερτ. Εκεί κατέφυγαν πλέον οι γυναίκες απο την ερωτική ανομβρία που υπάρχει. Χαμός σου λέει γίνεται στο σύμπαν του φλερτ απο sms, mms και  email . Στήθια, κώλοι, μπικίνια όλα φόρα παρτίδα σαν απεικόνιση ντομάτας για να ξέρεις τι θα πάρεις με το κιλό.

Οι ειδικοί (άλλοι αμφιλεγόμενοι κι αυτοί) λένε πως η τακτική του sexting μπορεί να αποδειχθεί θαυματουργή για τα ζευγάρια που βρίσκονται σε κρίση. Κάτι του στυλ τώρα που είμαι στην δουλειά και καίγεται ο κώλος μας, στείλε μου εσύ τα βυζιά σου να σου στείλω εγώ το πουλί μου.. Στέκουν καλά; Ένα παντρεμένο ζευγάρι που βρίσκεται σε κρίση δεν θέλει να δει ξανά τα ίδια ούτε ζωγραφιστά κι όχι να πηγαίνουν και να ρχονται τα απόκρυφα μας σαν διαβατάρικα πουλιά στον κυβερνοχώρο και στα κινητά. Το sexting σίγουρα βοηθά τον γάμο αλλά αν το κάνεις με άλλους. Προνόμιο ένα: Βλέπεις τα απόκρυφα του τρίτου-άλλου χωρίς να παίρνεις μάτι απο ξένη κλειδαρότρυπα σαν μπανιστηρτζής αλλοδαπός παράνομος και δεύτερον κερατώνεις χωρίς να βγείς απο το σπίτι σου!

Το sexting (από τις λέξεις sex και texting) απο ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Ήδη τα διεθνή περιοδικά, το έχουν βαφτίσει μόδα. Κι αν κάτι γίνει της μοδός.. εμάς τους έλληνες δεν μας σταματάει τίποτα. Απο τη μια δεν αλλάζουμε την κλασική συνταγή στα γεμιστά και απο την άλλη είμαστε πρώτοι στις σέξι καινοτομίες.

Ήδη στο διενούς φήμης περιοδικό «Sexuality and Culture», αποθεώνεται ως η καινούργια γυναικεία επανάσταση στο σεξ. Παλιά τους το φέρναμε στο πιάτο. Τώρα ακόμη χειρότερα τους το φέρνουμε πακέτο στην μούρη με ένα κινητό. Που εύχομαι Παναγία μου όσοι άνδρες επιδίδονται στο sexting να βγάζουν κριθαράκι στο μάτι. Να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο ιπταμένων αιδείων και γυναικείων στήθων. Οι γυναίκες λέει είναι φαντασιωσικές που σημαίνει ότι για να διεγερθούν επιδίδονται σε σενάρια για την διέγερση τους. Οι άντρες αντίθετα είναι οπτικοί τύποι. Έτσι οι γυναίκες στοχεύουν κατευθείαν στο οπτικό νεύρο του άντρα. Ας προσέξουμε μόνο κορίτσια μην τελικά τυφλωθεί. Γιατί εάν είναι οπτικός τύπος ο άνδρας, που σίγουρα είναι, ανάμεσα σε 100 τσίτσιδες θα προτιμήσει την σέξυ καλόγρια. Δεν μπορώ ας πούμε να φανταστώ έναν οπτικό τύπο να κάνει κάθε καλοκαίρι μπάνιο ανάμεσα σε γυμνιστές. Ακόμη και ο οπτικός τύπος θέλει κάτι να ανακαλύψει για να...δει. Είναι σαν να βάζεις ακουστικό τύπο να κάνει σεξ και να διεγερθεί ακούγωντας τον γύφτο με το ντάτσουν να φωνάζει απέξω..πατάτες εδώ οι καλές πατάτες.. λέει; Ε δεν λέει!
Σύμφωνα με την αμερικανική έρευνα, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Sexuality and Culture», το sexting  το έχουν τολμήσει δύο στις τρεις γυναίκες και μόνο ένας στους δύο άνδρες.

Η έρευνα είχε  τίτλο "Let My Fingers Do the Talking" και την διεξήγαγαν οι Diane Kholos Wysocki και Cheryl D. Childers, σε δείγμα 5.187 ανθρώπων. Η υπέυθυνη ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη σε εξωσυζυγικές αναζητήσεις.



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More