Άνδρες:Το γυναικείο στήθος ρυθμίζει πίεση και καρδιά. Καιρός να το συνταγογραφήσει το ΙΚΑ!

Το βλέπετε αυτό το στήθος; Σύμφωνα με νέα έρευνα αυτό το στήθος, καταργεί τους γιατρούς. Είναι ικανό να ρυθμίσει πίεση, να αναγάγει το κυκλοφορικό σε ύψιστη τέχνη, κάνοντας τον τροχονόμο στα αιμοφόρα αγγεία, ενώ την ίδια στιγμή, τα άλλα αιμοβόρα θηλυκά που δεν έχουν την ίδια τύχη να σκάνε από την ζήλια τους! Μέσα σε αυτές κι εγώ.. Για ακόμη μια φορά λοιπόν, μια έρευνα στην Γερμανία έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι τα μεμέ παρηγορούν σε σημείο αυτοθεραπείας τον άνδρα! Έτσι εξηγείται το σύνδρομο της εικοσάρας Ρωσίδας σε 75αρηδες. Είναι θέμα υγείας. Κάτι σαν την μαύρη σοκολάτα. Αντιοξειδωτικό και αναζωογονητικό. Ούτε spa ούτε ενέσεις βλαστοκυττάρων ούτε τίποτα. Ένα ανυψωμένο στήθος, ανυψώνει το ηθικό του άντρα και τον κάνει γερό σαν ταύρο. Τώρα βρήκαν λοιπόν οι άνδρες την ύψιστη δικαιολογία να χαλβαδιάζουν όποιο στήθος περνάει από μπροστά τους. Θα μαζεύουν από ένα λεπτό στην κάθε μία, ε και δεν μπορεί ένα δεκάλεπτο θα το συμπληρώσουν μέσα στη μέρα. Γλυτώνει και το γυμναστήριο ο οικογενειακό προϋπολογισμός. Στο μεταξύ οι γυναίκες έχουν την τέλεια δικαιολογία να ανορθώσουν την τιμή τους και να πάρουν το αίμα τους πίσω πηγαίνοντας στον πλαστικό για ανόρθωση σύσφιξη και αναζωογόνηση. Τίποτα δεν πάει χαμένο!
                  
ΤΟ ΘΕΜΑ:    Ο Γούντι Άλεν, αυτοθεραπεύεται!
Επιστημονικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Γερμανία, έδειξαν ότι η θέα του γυμνού στήθους για δέκα λεπτά, ισοδυναμεί με σωματική άσκηση μισής ώρας. Μπορούμε να το θέσουμε και αλλιώς. Το γυναικείο στήθος, είναι για τον άντρα το αερόμπικ του ματιού!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με πάνω από 200 άντρες συμμετέχοντες και διαπιστώθηκε ότι κοιτάζοντας ένα γυναικείο στήθος γύρω στα 10 λεπτά την ημέρα, πέφτει η πίεση, λιγοστεύουν οι πιθανότητες για καρδιακό επεισόδιο και μειώνονται οι παλμοί της καρδιάς.


Επίσης, η σεξουαλική διέγερση που προκαλείται κοιτάζοντας ένα ωραίο γυναικείο στήθος, κάνει τους άντρες να ζούνε περισσότερο. Ο μέσος όρος ζωής τους μπορεί να αυξηθεί 4 με 5 χρόνια κατά μέσο όρο.


Τώρα έχετε και την απόλυτα επιστημονική δικαιολογία για την επόμενη φορά που κάποια γυναίκα σας κάνει παρατήρηση ότι κοιτάτε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More