Μην μουτζώνετε γιατί ο παράμεσος θα δείξει την τεστοστερόνη σας και πόσο σέξι είστε!

Έχουν βαλθεί οι επιστημονικές έρευνες να ασχολούνται με τα δάκτυλα μας και την καταγωγή τους. Τώρα έκαναν ακόμη μια αποκάλυψη κόλαφο. Διαπίστωσαν ότι το  μέγεθός του ανδρικού μορίου καθορίζεται από τα επίπεδα των ορμονών του φύλου στη μήτρα και φαίνεται από το μέγεθος του παράμεσου δακτύλου του. Όσο πιο μεγάλος και μακρύς ο παράμεσος, τόσο πιο μεγάλος ο μόριος! Κορίτσια αν δείτε τον παράμεσο να υψώνεται σαν κεραία για ραδιοκύματα να ξέρετε και να αναγνωρίσετε αμέσως ότι η μήτρα της μαμάς του άντρα που σας ενδιαφέρει είχε πολύ τεστοστερόνη και χάρισε στο σύμπαν του σεξ έναν επιβήτορα ολκής. Γι αυτό όταν γνωρίζετε κάποιον, μην κοιτάτε αν έχει βέρα, μην κοιτάτε αν έχει καθαρά νύχια κι αν σας μουτζώσει ευχαριστήστε την καλή σας τύχη γιατί σημαίνει πως ο καλός Θεούλης τον έκανε νευρικό και αψύ εξαιτίας της τεστοστερόνης που έφαγε στην μητρική μήτρα.
Επισήμανση: Κι επειδή κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, το δυστύχημα θα είναι να πέσουμε στην περίπτωση του μεγάλου παράμεσου και του μικρού μορίου! Σε ποιόν να το πεις και που να παραπονεθείς; Στους ερευνητές; Όχι αυτοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη...Σ αυτή την περίπτωση θα μηνύσουμε τον παράμεσο για αντιποίηση αρχής!

το θέμα
Σε όσο περισσότερη τεστοστερόνη – την ορμόνη του ανδρικού φύλου – εκτίθεται το έμβρυο ισχυρίζεται η έρευνα τόσο μακρύτερο είναι το δάκτυλο αυτό. Και φυσικά όπως γνωρίζουμε όλοι, η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη της ερωτικής επιθυμίας.
Η έρευνα των επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα εξηγεί για πρώτη φορά γιατί το τέταρτο δάκτυλο των ανδρών κατά κανόνα είναι μακρύτερο από το δεύτερο (τον δείκτη, δηλαδή), αλλά και γιατί στις γυναίκες κατά κανόνα ισχύει το αντίθετο.
Σε προγενέστερες μελέτες, το μήκος του παράμεσου δακτύλου έχει σχετιστεί με τον όγκο των σπερματοζωαρίων, την επιθετική συμπεριφορά, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την δεινότητα στα αθλήματα, ενώ τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία.
Ο καθηγητής Μάρτιν Κον και ο δρ Ζενγκούι Ζενγκ, αναπτυξιακοί βιολόγοι στο πανεπιστήμιο, ανακάλυψαν πως το τέταρτο δάκτυλο των ανδρών είναι γεμάτο με υποδοχείς των ορμονών του φύλου.
Ρυθμίζοντας γονιδιακά στη συνέχεια την ορμονική ισορροπία οιστρογόνων (η ορμόνη του γυναικείου φύλου) και τεστοστερόνης, διαπίστωσαν πως επηρεαζόταν το μήκος του παράμεσου δακτύλου.
Στην πραγματικότητα, με αύξηση της τεστοστερόνης, ο παράμεσος των ποντικιών γινόταν πιο μακρύς, ενώ με αύξηση των οιστρογόνων γινόταν πιο κοντός απ’ ό,τι ο δείκτης – άρα πιο «θηλυπρεπής».
Όπως γράφουν στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» (PNAS), τη μελέτη τους πραγματοποίησαν σε ομάδα εγκύων ποντικιών, διότι τα ποντίκια είναι ένα είδος στο οποίο υπάρχει η ίδια αναλογία μήκους παράμεσου-δείκτη δακτύλου με τον άνθρωπο.
«Οι ορμόνες του φύλου επηρεάζουν το μήκος των δακτύλων και η αναλογία καθορίζεται στη μήτρα πολύ πριν αναπτυχθούν τα οστά, από τα οποία αποτελούνται τα δάκτυλα», δήλωσε ο δρ Κοέν.
«Η ανάπτυξη αυτή συμβαίνει σε ένα πολύ συγκεκριμένο στάδιο της εμβρυϊκής ανάπτυξης, αλλά παραμένει αναλλοίωτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής».

Πηγή : Web Only
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=12932&la=1 Επιμέλεια: Ζωή Κυροπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More