Η αυτοθυσία ενός γιατρού:Έκανε διάγνωση στο στήθος ασθενούς του, με... πιπίλισμα!

Γιατρός έκανε διάγνωση στο στήθος με... πιπίλισμα

NewsIt.gr
 


Ανόητη κοπέλα, αχάριστη! Πας στον γιατρό γιατί βλέπεις ότι τρέχουν ένα περίεργο υγρό οι θηλές σου και τότε ο καλός ο γιατρός, τι κάνει; Το αυτονόητο! Αυτοθυσιάζεται. Σου εξηγεί ότι πρέπει να πιπιλίσει τις θηλές σου για να βγάλει πόρισμα κι εσύ τι κάνεις μετά από μια τέτοια αυτοθυσία; Τι κάνεις εσύ μανιακή, τρελή; Ανίδεη!
Του κάνεις μήνυση! Πολύ σωστά τότε ο καλός γιατρός ενώπιον του δικαστηρίου εξηγεί στους δικαστές ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος διάγνωσης γι αυτό το ιδαίτερο νόσημα που έπασχε η ασθενής του.

Μα φυσικά! και ποιος δεν την ξέρει αυτήν την μέθοδο; Μάλιστα οι φοιτητές το θεωρούν πολύ διαδεδομένη διαγνωστική πρακτική. Αφού μόλις συναντηθούν τα πρωτοετή στραβάδια μεταξύ τους δεν χάνουν ενέργεια με περιττές χαιρετούρες. Πιπιλάει αμέσως ο ένας τις θηλές του άλλου! Ιατρική σχολή χωρίς πιπίλισμα δεν πάει μπροστά σου λέει!

Ά που να του πιπιλίσουν την γυναίκα! Τι άλλο θα ακούσουμε Χριστέ μου! Δεν υπάρχουν γιατροί επιτέλους για τον γιατρό;

ΤΟ ΘΕΜΑ
Έπρεπε να εξετάσει το στήθος της ασθενούς του και ο μόνος τρόπος όπως υποστήριξε ήταν να το πιπιλίσει!
Διάφορες περιπτώσεις έχουν δει το φως της δημοσιότητας με γιατρούς που επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες ασθενείς και τιμωρήθηκαν. Ένας γιατρός στην Φιλανδία όμως αθωώθηκε μετά από μήνυση γιατί έβαλε στο στόμα του τις θηλές μιας 20χρονης.
Η 20χρονη ασθενής του έκανε μήνυση, αλλά ο γιατρός υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε αυτό τον τρόπο διάγνωσης, γιατί όπως ισχυρίζεται είναι ένα παλιό "κόλπο" εξέτασης συγκεκριμένης πάθησης. Ο γιατρός ισχυρίζεται μάλιστα ότι ζήτησε την άδειά, εξηγώντας στη νεαρή γιατί έπρεπε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη εξέταση. Όπως λέει ο γιατρός, η νεαρή συμφώνησε.
Πρωτόδικα, ο γιατρός αθωώθηκε. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα...
Η νεαρή παραπονούμενη προσέφυγε στο Ανώτατο δικαστήριο και άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Σύμφωνα με τα πρακτικά, η 20χρονη πήγε για εξετάσεις στον γιατρό γιατί διαπίστωσε κάποιο περίεργο υγρό να τρέχει από τις θηλές της. Μετά από ψηλάφηση και υπέρηχο, ο γιατρός της είπε ότι έπρεπε να βάλει στο στόμα του τις θηλές της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More