Πρίγκιπας Κάρολος.'Εχουν και οι βρετανοί τον μπουμπούκο τους. Του σιδερώνουν ακόμη και τα κορδόνια!

Του σιδερώνουν ακόμη και τα κορδόνια 

Αγνοεί τι θα φορέσει ο βουτυρομπεμπές. Και όχι ότι σκοτίστηκε και η "Γκαμήλα"! Αφήνει τον συγκλονιστικότερο έρωτα της ζωής της μπροστά στους αυστηρούς ξανθομπάμπουρες υπηρέτες. Εκτεθειμένο στα αυστηρά υπηρεσιακά τους μάτια με την σωβρακοφανέλα, για να αποφασίσουν τι θα φορέσει. Ο ίδιος σου λέει δεν έχει ασχοληθεί ποτέ. Ο μπουμπούκος της. Που θέλει και κρυφά να αρπάξει τον θρόνο από τον γιόκα του. Φτού σου μάτια μου! Τι ωραία που σου πάνε τα ωραία σου πράσινα πά-πά της φωτογραφίας!

ΤΟ ΘΕΜΑ
Ίσως κάποιοι να είχαν απορήσει όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν να έχουν πολλούς υπηρέτες. Αναλογιζόμενοι όμως τα καθήκοντα που έχουν οι υπηρέτες απέναντι στον πρίγκηπα Κάρολο, τότε οι δηλώσεις τους αποκτούν τουκάποιο νόημα.

Σύμφωνα με πρώην υπηρέτη που βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, στο βιβλίο του με τίτλο
«Not In Front Of The Corgis!» που εκδίδει, ο Γούιλιαμ και η Κέιτ μπορεί να επιλέγουν οι ίδιοι τα ρούχα τους, ο πρίγκιπας Κάρολος όμως, δεν έχει ποτέ στα 62 του χρόνια ντυθεί μόνος του.

Δεν έχει μάλιστα καν άποψη για το τι θα φορέσει. Το εντυπωσιακότερο όλων μάλιστα είναι ότι βάζει τους υπηρέτες να του σιδερώνουν ακόμη και τα κορδόνια. Στην περίπτωση πάλι που ο πρίγκιπας Κάρολος έχει τρία διαφορετικά ραντεβού στη διάρκεια της ημέρας, οι υπηρέτες φροντίζουν να τοποθετούν στο αμάξι που θα τον μεταφέρει διαφορετική γραβάτα για κάθε περίσταση.

Πηγή: Newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More