Έκαναν συνέχεια σεξ οι Νεάντερταλ. Το αποδεικνύουν τα δάκτυλα τους!

Ο Παναγιώτης έρχεται από πίσω σου αργά, καθώς εσύ μαζεύεις άγρια βατόμουρα για να δώσεις στον ξεδοντιάρη παππού. Καθώς σκύβεις, τα μούρα  κρεμιούνται από τα μαλλιά σου. Δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει το λούσιμο και καρφιτσώνουν επάνω τους ότι βρουν. Τα μαλάκια σου μοιάζουν πολύ με την προβιά του Παναγιωτάκη. Ο Παναγιωτάκης είναι ο μακρινός νεάτερνταλ εξάδερφος του γιάπη φίλου σου. Σου δίνει μια με το ρόπαλο και τότε βλέπεις ότι ο ξάδερφος του φίλου σου, είναι ίδιος ο Στρος Καν, φαλακρός και γουρλομάτης. Το ρόπαλο είναι ψηλότερο από το μπόι του. Ευτυχώς είσαι ψηλότερη και από αυτόν και από το ρόπαλο και την «κάνεις». Όχι δεν φταίς εσύ. Άλλωστε και οι ειδικοί λένε, ότι ποτέ δεν φταίει το θύμα. Απλώς όπως ισχυρίζεται και μια έρευνα, ο παλιοαρσενικός και ειδικότερα ο Νεάτερνταλ, ήταν πολύ πιο θερμός στο σεξ από τον σημερινό άνδρα. Πως το ανακάλυψαν οι επιστήμονες; Από τα δάκτυλα του!  Όχι όχι από τα μακριά του χέρια. Αυτά τα έχουν όλοι. Εξού και η γνωστή ατάκα του Παπαγιανόπουλου: την χούφτωσες; Την χούφτωσες; Αυτή είναι η πρόσφατη ιστορία.
Η πιο παλιά αναφέρει τα εξής: Βρετανοί επιστήμονες, βασίστηκαν στη συγκριτική μελέτη του μήκους των δακτύλων των απολιθωμάτων. Το μήκος των απολιθωμένων δακτύλων είναι σύμφωνα με τους ειδικούς η πηγή γνώσης για την διάγνωση της ποσότητας των ανδρικών ορμονών και ειδικότερα της τεστοστερόνης!
Βάση λοιπόν των ενδεικτικών στοιχείων οι Νεάτερνταλ ήταν ασυμμάζευτοι. Πληθωρικοί και κολασμένοι. Δεν προλάβαιναν ούτε να συστηθούν σου λέει. Το «πέσιμο» ήταν ακαριαίο. Στη σημερινή εποχή δεν θα έδειχναν καμία υπομονή με τα sms.Το πολύ πολύ να μας βαρούσαν τα κινητά στο κεφάλι για να μας δουν ανάσκελα και να κάνουν τα πόδια μας αλεξικέραυνα! Άλλαζαν δε τους σεξουαλικούς συντρόφους σαν τα ρόπαλα!
Η επίσημη ανακοίνωση λέει αυτολεξή:Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ, υπό την Έμα Νέλσον της σχολής αρχαιολογίας, που δημοσίευσαν τη σχετική εργασία στο περιοδικό βιολογίας Proceedings of Royal Society B” της Βασιλικής Εταιρίας επιστημών της Βρετανίας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», συμπέραναν ότι οι Νεάντερταλ και οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου (homo sapiens) εμφανίζουν ενδείξεις σεξουαλικής…ακολασίας, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί κανείς να πιστέψει τη «γλώσσα» των δακτύλων.
Σε προηγούμενη τους έρευνα, οι ίδιοι επιστήμονες, είχαν αποδείξει ότι η αναλογία του μήκους του δεύτερου και του τρίτου δάχτυλου στα χέρια των πιθήκων, αποτελεί ένδειξη για το βαθμό της σεξουαλικής διάθεσής τους. Σήμερα οι  Βρετανοί επιστήμονες, ισχυρίζονται ότι η αναλογία ανάμεσα στο δείχτη και στον παράμεσο στο χέρι ενός ανθρώπου, δείχνει το βαθμό της κατοπινής σεξουαλικότητας του. Η σεξουαλικότητα είναι πλέον ξεκαθαρισμένο από τους ειδικούς, ότι καθορίζεται από την μήτρα της μητέρας και το «φορτίο» των σεξουαλικών και ανδρικών ορμονών που φιλοξενεί! Όταν τα ανδρογόνα είναι υψηλά,  με πρώτη και καλύτερη βέβαια την  τεστοστερόνη, τότε ο δείχτης είναι σχετικά κοντός ενώ ο παράμεσος, μακρύτερος. Αντίθετα όταν τα ανδρογόνα είναι χαμηλά τότε ο δείκτης είναι μακρύτερος και ο παράμεσος κοντύτερος.
«Πιστεύεται ότι τα προγεννητικά ανδρογόνα επηρεάζουν τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη των δακτύλων των χεριών και των ποδιών και του αναπαραγωγικού συστήματος», δήλωσε η Νέλσον.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι, ο Αυστραλοπίθηκος, ο οποίος και  έζησε πριν τέσσερα εκατομμύρια χρόνια, ήταν μονογαμικός. Ο καημένος είχε μακρύ δείκτη! Τον χρησιμοποιούσε μόνο για να δείχνει! Αντίθετα ο ανθρωπίδης Αρδιπίθηκος, που έζησε πριν από 4,4 εκατ. χρόνια, είχε κοντό δείκτη και τον χρησιμοποιούσε για να «ξύνει» την πλάτη της αγαπημένης του καλύτερα! Ήταν επίσης εκπληκτικός στο ξεψάχνισμα για τα τσιμπούρια!

Τελικά και
οι Νεάντερταλ οι οποίοι εξαφανίστηκαν πριν από 28.000 χρόνια περίπου αλλά και οι πρώτοι σύγχρονοι άνθρωποι, δηλαδή οι homo sapiens, που πατούσαν σε τούτη την γης που την πατούμε, πριν από μόλις 90.000 χρόνια, σύμφωνα με τα δάχτυλα τους, όπως είπε η Νέλσον, «φαίνεται να ήσαν πιο ερωτύλοι από τους περισσότερους σημερινούς ανθρώπινους πληθυσμούς». Οι ειδικοί πάντως, συμπλήρωσαν ότι χρειάζονται περεταίρω έρευνες για να καταλήξουν σε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα. Ας έρθουν στην Ελλάδα όπου η αναλογία δακτύλων κατά το παρκάρισμα ή σε μια διασταύρωση μέσα από τα αυτοκίνητα, εξέχει εξόχως και μάλιστα με την παλάμη ανοιχτή!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More