Πώς να σκοτώσεις την κυτταρίτιδα.

Η κυτταρίτιδα αυτές τις ημέρες προκαλεί πολύ άγχος. Στρατιές εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον πλανήτη, ετοιμάζονται να την εξολοθρεύσουν, απλωμένες σε ινστοτούντα αισθητικής, αγοράζοντας ισχυρές παντοδύναμες κρέμες και στερώντας τον εαυτό τους από κάθε απόλαυση τιμωρώντας τον επειδή είναι άνθρωπος.Αναρωτιέμαι αν σκέφθηκε ποτέ καμιά ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα υπέροχο ροζ στρώμα ευδαιμονίας πάνω στο σώμα μας, που μας θυμίζει απλώς ότι είμαστε γυναίκες. Έχω προσποιηθεί πολλές φορές ότι είμαι άντρας, σε μια παραλία γεμάτη με γυναικεία κορμιά. Βλέποντας «με τα ανδρικά μου μάτια» τις γυναίκες, αντιλαμβάνομαι ότι όντως το αψεγάδιαστο ίσιο σιδερωμένο σώμα σαν γυαλόχαρτο, προκαλεί εντύπωση. Θα το κοιτάξεις όπως κοιτάς και στέκεσαι μπροστά σε μια θαυμάσια φωτογραφία περιοδικού. Άλλο όμως ο θαυμασμός και άλλο η πηγαία σεξουαλική διέγερση. Ο άνδρας μέσα στο DNA του, γουστάρει την γυναικεία ατέλεια. Του μιλάει κατευθείαν στο μυαλό. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες με προδιαγραφές διεθνούς μοντέλου που βλέπουν τους άντρες τους να τις απατούν με γυναίκες μεγαλύτερες και βαρύτερες από εκείνες. Και αναρωτιούνται γιατί. Μα οι ατελείς γυναίκες, βαράν κατακούτελα στο δόξα πατρί το αρχέγονο σεξουαλικό αίσθημα του άνδρα κατακτητή. Αν θέλει ντε και καλά γυναίκα με ελάχιστη κυτταρίτιδα, μπορεί να πάει και με ένα πιτσιρίκι τραβεστί που τα έχει και όλα!
Τοποθετούμε μόνες μας τον εαυτό μας μέσα σε έναν ανταγωνισμό, που δεν μπορεί να έχει τέλος. Δεν είμαστε προϊόντα κονσέρβες στο ράφι κάποιου σούπερ μάρκετ που περιμένει να τα διαλέξει ο καταναλωτής. Από το να έχει μια γυναίκα ο άνδρας δίπλα του, μονίμως αγχωμένη και ανταγωνιστική, προτιμάει να έχει ένα θηλυκό που τον συνοδεύει στα ουζάκια, που καβαλάει μαζί του τις μηχανές αναζητώντας καινούργιους προορισμούς ή μια γυναίκα που θα τον περιμένει γεμάτη φαντασία για καινούργια σεξουαλικά παιχνίδια που θα τον ανεβάσουν σαν αρσενικό, αδιαφορώντας για την κυτταρίτιδα ή το χαλαρό στήθος. Οι άνδρες που σας επιτηρούν σαν επιθεωρητές εργασίας, πόσο ατσαλάκωτες και γυαλιστερές είστε,  δεν θα σας συγχωρήσουν ποτέ ότι δεν είστε τέλειες και σε άλλα πιο σοβαρά θέματα της ζωής σας. Δεν μπορούν να είναι σύντροφοι, παρά μόνο συνοδοί. Εγκαταλείψτε τους και προτιμήστε κάποιον άλλον. Δεν θα σας ξεχάσει ποτέ. Είναι ο μόνος τρόπος για να τον ωριμάσετε.
Όταν είσαι περήφανα ο εαυτός σου, ο άλλος αποδέχεται ξεκούραστα την πραγματικότητα και δεν αγχώνεται μαζί σου. Πολλές φορές μετατοπίζουμε το πρόβλημα. Και νομίζουμε ότι εξολοθρεύοντας την κυτταρίτιδα θα κάνουμε την ζωή μας ιδανική. Δεν γίνεται όμως να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου και να είσαι ευτυχισμένη. Το κυνήγι της τελειότητας είναι μάταιο. Πολλές φορές επικαλούμαι κάτι που είχα ακούσει από την Ροζίτα Σώκου. Ο Νουρέγιεφ ήταν ο ιδανικός χορευτής που έμεινε στην ιστορία, όχι γιατί δεν έπεφτε στον χορό, αλλά γιατί όταν έπεφτε, το έκανε με χάρη. Άλλο λοιπόν θηλυκότητα και άλλο αψεγάδιαστη ομορφιά η οποία μπορεί να είναι θαυμαστή αλλά και αγχωτική μαζί, μετατρέποντας αυτόν που την έχει, σε ένα πολύ ωραίο βάζο. Πολύ ωραίο για να το βλέπεις αλλά ανίκανο να σε ξεδιψάσει αν χρειαστείς νερό. Θα προτιμήσεις ένα ποτήρι. 
Το θέμα είναι τι ποτήρι θες να είσαι. Κρύσταλλο ή πλαστικό εξοχής; Και προσοχή κρύσταλλο δεν σε κάνει η εξολοθρεμένη κυτταρίτιδα ή η οποιαδήποτε ατέλεια, αλλά η καλλιεργημένη σου σκέψη.

Αν επιμένετε να διώξετε την κυτταρίτιδα, συστήνω την παρακάτω τακτική.

Tips: Για εσάς που δεν πειστήκατε ακόμη, σας παραθέτω μια απλή και σίγουρη συνταγή που έκανε μια φίλη μου με έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας που την «κυνηγούσε» από μικρή. Την ίδια διατροφή ακολουθώ κι εγώ πρώτον γιατί το κρέας πλέον σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές προκαλεί καρκίνο,( όχι γιατί από την φύση του είναι βλαβερό, αλλά γιατί μέσα στο λίπος του, είναι εγκατεστημένα πάσης φύσεως ισχυρά αντιβιοτικά που δίνουν στα ζώα οι βιομηχανίες,) και δεύτερον γιατί αντιμετωπίζω ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Είδα όμως την κυτταρίτιδα μου να εξαφανίζεται.

Αφού λοιπόν πρώτα η φίλη μου ενημέρωσε τον γιατρό της, πήρε σίδηρο, και άρχισε την κατανάλωση ωμών φρούτων και λαχανικών. Επίσης χόρτων και βρασμένων λαχανικών με λίγο λάδι. Δεν περιόρισε το φαγητό της απλώς το άλλαξε. Έκοψε τα τηγανιτά, τα βαριά λιπαρά φαγητά και έπινε πολύ νερό Τα αποτελέσματα ήρθαν σε ένα με δύο μήνες και ήταν θεαματικά. Ήταν μέσα στο χαμόγελο όταν ανακάλυψε τον τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη διατροφή είναι πολύ καλή για κάθε πρόβλημα υγείας. Και πράγματι στέλνει την κυτταρίτιδα σε άλλον πλανήτη. Καλή επιτυχία!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More