Βραζιλία:Θα αυνανίζεται στην δουλειά της με απόφαση του δικαστηρίου!

Η  36χρονη Βραζιλιάνα Ana Catarian Bezerra
Έχει συνέχεια το μυαλό της το σεξ. Είναι η φαντασίωση κάθε έφηβου με ακμή. Θέλει συνέχεια να βλέπει πορνό και να επιδίδεται στον ήσυχο και εκτονωτικό αυτοερωτισμό της. Όμως ο κακός εργοδότης δεν συμβιβαζόταν με αυτήν την κατάσταση. Απαιτούσε από την υπάλληλο του συνεχή και αδιάλειπτη δουλειά χωρίς την σεξουαλική εκτόνωση της υπαλλήλου του. Και τότε η 36χρονη Ana Catarian Bezerra, πήγε στο δικαστήριο, κατέθεσε κάποια πιστοποιητικά που πιστοποιούσαν την υπερενεργητική της φύση και το δικαστήριο την δικαίωσε!

Η Βραζιλιάνα λογίστρια πάσχει από μια χημική ανισορροπία που προκαλεί σοβαρή ανησυχία και υπερσεξουαλικότητα.«Τόσο καιρό, υπέφερα από το άγχος και ήθελα να αυνανιστώ μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Έτσι, ζήτησα βοήθεια, ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογικό», δήλωσε η 36χρονη. Αναγκάζεται να παίρνει καθημερινά ένα ισχυρό κοκτέιλ ηρεμιστικών. Όσα φάρμακα όμως και αν πάρει τις 8 φορές την ημέρα αυνανισμού,  τις χρειάζεται για να μπορέσει να χαιρετήσει έναν άντρα με ηρεμία. Στην δουλειά της έχει βρει τώρα την στέγη και την στοργή που χρειάζεται, για να στεγάσει τον έρωτα της με τον εαυτό της.




Μήπως να σταματήσουμε τις οικονομικές διεκδικήσεις από την Ευρώπη και να απαιτήσουμε σαν λαός το δικαίωμα να αυνανιζόμαστε στον χώρο της εργασίας μας; Δεν χρειάζονται πολλά. Θα αναθέσουμε σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο το αποτέλεσμα μιας έρευνας που να δηλώνει ότι ως λαός είμαστε ασυγκράτητοι, γιατί τα χρωμοσώματα μας, κατάγονται από το βαρβάτο DNA ΤΟΥ Μέγα Αλέξανδρου και συνεπώς μας καθιστούν sex maniac. Μάλιστα θα έπρεπε να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας να βλέπουμε ταυτόχρονα την συνεδρίαση της ευρωπαϊκής βουλής στέλνοντας παράλληλα και την σιωπηρή διαμαρτυρία μας σαν άλλοι Ινδοί μικρούληδες Γκάντη!

Εμπρός λοιπόν ας ζητήσουμε το δικαίωμα μας στον συνεχόμενο και αδιάλειπτο αυνανισμό γιατί το δικαίωμα μας στο ψωμί το χάνουμε. Ποιος ξέρει; τελικά μπορεί να βρούμε και χρηματοδότες χορηγούς καμία πολυεθνική εταιρεία προφυλακτικών! Αλλά και εταιρεία που επιδίδεται στα καζανάκια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More