Αληθινά, βρώμικο σεξ!


Μετά απο αυτήν την είδηση, μου φαίνονται πολύ ξενέρωτα τα ζευγαράκια που παίρνουν τις αποσκευές τους για να ζήσουν τον έρωτα τους σε τροπικά νησιά και εξωτικά μέρη. Η αληθινή ουσία παιδί μου στο σεξ είναι να το κάνεις δίπλα σε μια μανανόφλουδα μια κούπα απο λεμόνι και με την οσμή των σκουπιδιών. Γιατί αν δεν νιώσεις σκουπίδι πως μπορείς να κάνεις αληθινά βρώμιο σεξ. Ένα ζευγάρι στον Καναδά (γιατί αλήθεια όλα τα συνταρακτικά γεγονότα γίνονται κάπου μακριά;) δεν το φιλοσόφησε καν. Μπήκε μέσα στον τενεκέ και της..έδωσε! Πέρα δώθε ο τενεκές  σαν φρεγάτα, δεν πλησίασε ούτε...γάτα! Εν ολίγοις, αστυνομικοί, στον Καναδά, που δέχτηκαν κλήση για ύποπτες κινήσεις έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ μέσα σε κάδο απορριμμάτων!

Η αστυνομία δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση μετά τα μεσάνυχτα από κάτοικο της περιοχής, του Vancouver Island, για κάποιους περίεργους θορύβους και τους ζήτησε να το ερευνήσουν.
Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί είδαν ένα κάδο απορριμμάτων να «κουνιέται» και φώναξαν αναγγέλλοντας την παρουσία τους χωρίς να πάρουν καμία απάντηση!

Ο αστυνομικός πλησίασε το κάδο απορριμμάτων άνοιξε το καπάκι και .......


με τον φακό του κοίταξε μέσα. Έμεινε άναυδος όταν είδε ένα ζευγάρι ολόγυμνο να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη!

Τους ζήτησαν να βάλουν τα ρούχα τους και τους οδήγησαν στο τμήμα όπου η 26-χρονη κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο 30-χρονος άντρας κρατήθηκε αφού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More