Το «καυτό» φιλί της Rihanna στην Britney

Έχουμε κι εμείς Creek Idol και τρίχες κατσαρές. Στη σημερινή εποχή για να είσαι σταρ με διεθνείς περγαμηνές, πρέπει να είσαι γυναίκα τραγουδίστρια και να φιλάς την Μπρίντει Σπίαρς στο στόμα. Το έκανε πριν οχτώ χρόνια η Μαντόνα τώρα την μιμήθηκε και η Ριάνα. Πολύ προχώ! 



Όταν η μία τέχνη συναντά την άλλη τέχνη τι κάνουν; Φιλιούνται ερωτικά με πάθος στην γλώσσα και οι πωλήσεις των δίσκων ανεβαίνουν. Δε γίνεται βρε παιδάκι μου να αλλάζεις με την φίλη σου μόνο κραγιόν ή κρέμα για τα σπυράκια. Αν δεν ανταλλάξεις αλά γαλλικά τη γλώσσα σας, τι καριέρα να κάνεις η διάσημη; Πως θα προκόψεις; Πως θα εκτιναχτείς στα ύψη;
Πιο αναλύτικά για να καταλάβεις φίλε αναγνώστη, ενώ πέρασαν 8 χρόνια από το πολυσυζητημένο φιλί της Britney Spears με τη Madonna στο στόμα πάνω στη σκηνή των βραβείων MTV δεν μπόρεσε η τέχνη να ανακαλύψει κάποια άλλη πρωτοτυπία και είπε να το επαναλάβει. Αυτή τη φορά με «δράστη» την παθιάρα Ριάνα. Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ σκηνή επαναλήφθηκε χθές πάλι επί σκηνής στα Billboard Music Awards στο Las Vegas.

Και τα δυό κορίτσια, ήταν ντυμένα νοικοκυρίσα. Η Rihanna με άσπρο κορμάκι και ζώνες με λουριά και αλυσίδες στα χέρια, ενώ η Britney με αντίστοιχο κορμάκι σε μαύρο χρώμα.

Τα κορίτσια αναπαριστούσαν , ότι συμβαίνει σε κάθε σπίτι που έχει ένα σκυλάκι του καναπέΗ Βritney απαιτούσε υποταγή με την αλυσίδα που είχε δεμένη στους καρπούς της από τη Rihanna, η οποία ίδρωνε η φουκαριάρα σερνάμενη στα γόνατα μπροστά της.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More