Οrlando Bloom!Η γυναίκα του γεννούσε κι εκείνος κατουρούσε!

O Oρλάντο Μπλούμ έκανε με τα ούρα του μπλουμ στο μπουκάλι. Το κατούρησε όπως λέμε λαϊκά. Γιατί η κουκλάρα σύζυγος του γεννούσε 27 ολόκληρες ώρες και φοβόταν να μείνει μόνη της! Μα τι γέννα ήταν αυτή κορίτσι μου! Ήμαρτον πια. Ένας πύραυλος για εκτόξευση στο διάστημα κάνει λιγότερο χρόνο. Και άμα θες κατουράς και το σύμπαν βλέποντας τα ούρα σου να ίπτανται  στους γαλαξίες. Όχι σε μπουκάλι! Το ομολόγησε η ίδια η Μiranda Kerr, σύζυγος του Orlando Bloom και μοντέλο. «Δεν τον άφησα να φύγει ούτε λεπτό, αναγκαστικά έκανε την ανάγκη του στο μπουκάλι».Η καημένη η κοπέλα έχει την συμπάθεια μας για τη δυσκολη γέννα της δεν είναι κι εύκολο να γεννάς 27 ολόκληρες ώρες! Τελικά βγήκε ένας μικρός Μπλούμπαρος και του έδωσαν το όνομα  Flynn!
Μαζί με το παιδί ο Ορλάντο, πήρε και χάπια και για την κυστίτιδα που απέκτησε. Επίσης το μπουκάλι περισσυλέχτηκε από τους ευτυχείς γονείς ως τρόπαιο.  Μέχρι και στην οικογενειακή φωτογραφία το βάλανε σου λέει!
Πάντως τώρα το life  style του ζευγαριού ξανάρχισε. Σε λίγο καιρό κι αυτή θα αρχίσει να  κουβαλάει το παιδάκι της όπως επιτάσσει η μόδα. Περιχαρής σαν ασορτί τσάντα με τα ποδαράκια του στη μέση της, όπως κάθε διάσημη μανούλα που σέβεται τον εαυτό της. Θα μιλάει αβέρτα για το μοναδικό συναίσθημα της μητρότητας σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, όσο εκείνο θα νανουρίζεται από το εφηβικό αλλοδαπό στήθος κάποιας νταντάς.
Στο μεταξύ όμως δίνει άλλες συνεντεύξεις: Πως διατηρεί τόσο ωραίο το σώμα της μετά από τόσο πρόσφατη γέννα. Γιόγκα απαντάει εκείνη συγκινημένη που έγινε πάλι γυναίκα καλλίγραμμη και ωραία. Αέναη η βλακεία των σελεμπρετιδών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More