Ο Ψωμιάδης στον κινηματογράφο!

Σε ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! Και αναρωτηθήκαμε: μετά τον ρωμαλέο Ζορό τι; Μα ο Ψωμιάδης στο πανί! Ανεξάντλητος στο να απασχολεί τα μέσα είναι τελικά η χαρά των μέσων!
Άντε βρε μετά κι από αυτό αναμένουμε τον Ψωμιάδη, δάσκαλο σε σχολείο, παπά στο αβαείο, πώληση σε κυλικείο, αυτοκόλλητο σε γαριδάκια, σήμα στα πατατάκια, οδηγία στο απορρυπαντικό μας, ένδειξη στο φάρμακο μας, παρενέργεια στο ποτό μας ως ο Παναγιώτης που πορπατάει, «Panos worker», επίσης και στα νυφιάτικα στέφανα αλλά και παράνομος μπλόκερ, όλα τα περιμένει κανείς από τον Παναγιώτη. Όμορφος, χαμογελαστός ευθυτενής, πάντα με το χιουμοράκι του, αναφέρεται στον εαυτό του στον τρίτο ενικό, δίνοντας μας με αυτόν τον τρόπο σεμινάριο αυτοπεποίθησης, μαχητικός, ανατρεπτικός, αμφιλεγόμενος,  ο άνθρωπος σχολή της πολιτικής επικοινωνίας. Μόνο που με τα πολλά έμεινε εκτός κοινωνίας. Μήπως να τον ανακυρήξουμε προστατευόμενο είδος; Αλλά πρέπει πρώτα να βρούμε το είδος!
Η είδηση είναι μια μοιραία και πηγαία πληροφορία από την «Espresso». Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα υποδυθεί τον εαυτό του στο έργο «Οι Πόντιοι next generation» του Όμηρου Ευστρατιάδη. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε το «ναι» και θα παίξει τον εαυτό του στους «Πόντιους» που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης. Τα γυρίσματα της ταινίας, σύμφωνα με την «Espresso», θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες και θα γίνουν στο Μεγάλο Πεύκο, στα Μέγαρα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More