Επιστημονική ανακάλυψη! Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες!

Δηλαδή η έρευνα τι μας λέει; Ότι οι γυναίκες που κάνουν πλαστική για να μεγαλώσουν το στήθος τους, είναι ανόητες που θέλουν να δείχνουν έξυπνες! Ωραία δεν είναι ανάγκη να ανοίξεις βιβλίο για την οικονομική κρίση, δεν είναι ανάγκη να παρακολουθήσεις τον Χατζηνικολάου με τον στόμφο του άτεγκτου κλητήρα για να αποκτήσεις ιδεολογικά πατήματα στα επιχειρήματα. Αρκεί η βυζοανάπτυξη και έχεις πείσει. Πρόσφατη μελέτη, που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες. Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο.
Στη μελέτη, που διενεργήθηκε από μια ερευνήτρια στο Σικάγο, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν “extra small” μέχρι αυτές που φορούσαν “extra large”.

Αλήθεια ποιος χρηματοδοτηθεί αυτές τις εμπνευσμένες έρευνες οι οποίες θέλουν να μας πείσουν ότι το νούμερο του σουτιέν μας, καθορίζει το υψηλό μας δείκτη ευφυΐας; Ποιες ομάδες πλαστικών χειρουργών κρύβονται από πίσω; Ποια σωματεία; Αν είναι έτσι τι το σκεφτόμαστε; Φωνάζουμε την Σαμάνθα Φοξ σαν παλαίμαχη, την Πάμελα Άντερσον που το αυξομειώνει, (έχει φαίνεται συχνές κρίσεις εξυπνάδας) επίσης και την μάνα μου που μετά από 5 γέννες έχει τα προσόντα τα οποία απαιτούνται για συνθέσουν όλες μαζί μια αποτελεσματική ευρωπαϊκή επιτροπή διαχείρισης του ευρώ. Το λύσαμε το θέμα! Επίσης θα ήταν καλό οι γυναίκες με τα βυζιά πλάκα, να είναι οι πληβείες του οικονομικού συστήματος. Επειδή ανήκω στην δεύτερη χαρμεπή και τιποτένια κατηγορία, προτίθεμαι να τις σφουγγαρίζω το σπίτι, να της φιλάω το χέρι κάθε πρωί και γενικά να υπηρετώ τα φωτεινά μυαλά της ιστορίας!
Όμως μπροστά στο βαθύ περισπούδαστο επιστημονικό επιχείρημα τι να πει κανείς; Η μελέτη απέδωσε το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες γιατί είχαν υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου. Τι συμπέρασμα προκύπτει από όλα αυτά; Ότι η εξυπνάδα, μεγαλώνει, μεγαλώνει, μεγαλώνει τα βυζιά!
Πηγή: Men24.gr
Επιμέλεια θέματος, Ζωή Κυροπούλου.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More