Θα πάρει την Angelina «με παπά και με κουμπάρο»;

Είναι ανυπόφορα όμορφοι, ανυπόφορα ερωτευμένοι. Ειδικά αυτήν -με την τόση ομορφιά- την βλέπω και θέλω να την διαγράψω. Πέρα απο ομορφιά, τα έχουν βρεί και οι δύο με τον εαυτό τους, απολαμβάνουν και χαίρονται τις επιλογές της ζωής τους, δεν είναι μοναχοφάιδες αφού συνέχεια δίνουν απο το περίσευμα των χρημάτων τους σε ομάδες πληθυσμών που το έχουν ανάγκη και γενικά η ευτυχία τους δεν αντέχεται ούτε σαν υποψία. Και το αποκορύφωμα όλων πλέον, είναι ότι θέλουν να παντρευτούν για να γιορτάσουν την συμβίωση τους αφού πλέο ο γάμος τους μόνο σαν γιορτή θα μπορούσε να γίνει, όταν ήδη έχουν τόσα παιδιά. Αν τους είχα στο διπλανό διαμέρισμα της πολυκατοικίας μου, θα σχεδίαζα την δολοφονία τους σαν τη Σωσώ στην μνημονιακή σειρά του Αντέννα, "Εγκλήματα" Αλλά αφού γλυτώνουν απο τα χεράκια μου, οι άνθρωποι προετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα.


Το θέμα!

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για γάμο των Brad Pitt-Angelina Jolie

Μετά από έξι χρόνια σχέσης και την απόκτηση έξι παιδιών, φαίνεται ότι ήρθε ο καιρός να παντρευτεί ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Us Weekly» ο Brad Pitt και η Angelina Jolie πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει το γάμο του μέσα στους επόμενους μήνες στο προσφάτως ανακαινισμένο σπίτι του στη Γαλλία, εκεί δηλαδή που η οικογένεια περνάει τον περισσότερο καιρό της.

Αν και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, ο γάμος θα είναι ανεπίσημος, λιτός και σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ δεν θα θυμίζει σε τίποτα το γάμο του Brad Pitt με την Jennifer Aniston, που είχε στοιχίσει ένα εκατομμύριο δολάρια!

Σε συνέντευξη του το Μάιο ο Brad Pitt είχε δηλώσει ότι όσο τα παιδιά τους μεγαλώνουν, τόσο επιμένουν και ρωτάνε για το θέμα του γάμου... Μήπως η επιμονή τους βρίσκεται πίσω από την απόφαση να παντρευτούν;


Πηγή: Newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More