Ελεονώρα Μελέτη γιατί μας προκαλείς έτσι;

Η είδηση κόλαφος της ημέρας είναι: Η Μελέτη, αποκάλυψε τη σχέση της με 33χρονο επιχειρηματία.

Μπράβο ρε παιδιά να είστε ευτυχισμένα. Να είστε καλά. Με την έννοια ότι όλος ο κόσμος με ενδιαφέρει να είναι καλά. Αλλά ρε παιδιά γιατί νομίζετε ότι είστε το σύμπαν μας; Γιατί μας ενημερώνεται για ότι κάνετε; Θα μου πέιτε ότι είστε απενοχοποημένοι και δεν θέλετε να κλρύψετε τίποτα απο το κοινό που σας αγαπάει. Πρώτον για να ξεκαθαρίσουμε με αυτήν την μπανανόφλουδα. Ο Κόσμος δεν σας αγαπάει σας προτιμάει. Πως να αγαπήσει κάποιον που δεν ξέρει. Είμαι κι εγώ κοινό σου και το ξέρω. Σε επιλέγω αλλά αν με ρωτήσεις ποιόν αγαπάω θα σου απαντήσω το παιδί μου και την αδερφή μου.  Δεν θα σου πω την τηλεπαρουσιάστρια! Αλλιώς θα με βουτούσαν κατευθείαν για απανωτές συνεδρείες με νευρολόγους, ψυχιάτρουςεκαι εξορκιστές. Εν ολίγοις ρε παιδιά καλά κάνετε και αγαπάτε. Αλλά που το πάτε; Να ασχολούμαστε συνέχεια με εσάς; Μάλλον!


Ρεπορτάζ!

Λίγες μέρες μετά το τέλος των εκπομπών της η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε την καινούργια της σχέση, επιβεβαιώνοντας την «Espresso» που πρώτη αναφέρθηκε στον… λόρδο που βρίσκεται τελευταία στο πλάι της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και απάντησε για όλα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «ΟK» ρώτησε την παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» αν θα κάνει μόνη της καλοκαιρινές διακοπές, για να λάβει την απάντηση πως «θα συνδυαστούν όλα κατά έναν τρόπο, αλλά δεν έχω πει ότι θα πάω εκεί από τότε μέχρι τότε και θα κάνουμε αυτό. Θα είναι πιο φλου!»

Αποκάλυψε, μάλιστα, για τον καινούργιο της σύντροφο πως «δεν είναι γνωστός από τον χώρο». Οπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει στην «Espresso», η Ελεονώρα τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει γνωρίσει έναν 33χρονο επιχειρηματία που μένει στο Λαγονήσι και έχουν τα ίδια χόμπι, όπως τα θαλάσσια σπορ και τις καταδύσεις.

Οι έξοδοι του ζευγαριού είναι συχνές, αλλά όχι καθημερινές, και μάλιστα πραγματοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί των βορείων προαστίων του οποίου οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι του επιχειρηματία, κι έτσι καταφέρνουν να κρατούν μυστικές τις εξόδους τους.

Η Ελεονώρα κρατά εφτασφράγιστο μυστικό τη σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία που το όνομά του, όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο δημοσίευμα, θυμίζει… λόρδο, καθώς ονομάζεται Βύρωνας.

Οπως δε είπε η ίδια η Ελεονώρα στη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά, «θα αφιερώσω ένα κομμάτι και σε αυτό, αλλά θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα το καλοκαίρι. Γι' αυτό και δεν έχω πέσει με τα μούτρα. Και είμαι πολύ ειλικρινής και αυτό νομίζω είναι πολύ καλό».

Με χαλαρή διάθεση, λοιπόν, το νεαρό ζευγάρι θα περάσει το καλοκαίρι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλωστε, η Ελεονώρα έχει αποδείξει πως όταν θέλει να κρατήσει κάτι κρυφό, τα καταφέρνει μια χαρά.
Πηγή: Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More