Θεραπεύστε τον προστάτη με απλές τροφές!



Θέλετε να θεραπεύσετε τον προστάτη σας; Υπάρχουν εξαιρετικές διατροφικές και πολύ απλές συνταγές για να προλάβετε η να αντιμετωπίστε το πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε τυχεροί που μπορούμε να βρίσκουμε την ισορροπία μας με τα δώρα της φύσης.

Τονωτικό του προστάτη.
Οι ντομάτες είναι ενισχυμένες με ένα καταπληκτικό αντικαρκινικό συστατικό, το λυκοπένιο! Όμως το λυκοπένιο δεν βρίσκεται μόνο στις ντομάτες αλλά και σε άλλα και μάλιστα πολλά κόκκινα φρούτα! Ο λόγος αυτή τη φορά για το υπέροχο καρπούζι και το ροζ γκρέπφρουτ που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την πολύ απλή αλλά ισχυρή συνταγή!

Υλικά.
2 μέρη κομματιασμένο καρπούζι
1 μέρος φέτες ροζ γκρέιπφρουτ.

Εκτέλεση:
Ρίξετε στο μπλέντερ το καρπούζι και το γκρέιπφρουτ μαζί με μερικούς από τους σπόρους τους. Για κάποιο λόγο, το λυκοπένιο απορροφάται καλύτερα όταν συνοδεύεται από το λάδι του σπόρου. Πιείτε ένα ποτήρι και φυλάξτε τον υπόλοιπο χυμό στο ψυγείο. Στην υγειά σας! 

Σούπερ διατροφικό όπλο κατά του καρκίνου!
Ποιο είναι; Τα βραζιλιάνικα καρύδια. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα ξηρών καρπών. Οφείλουμε μάλιστα να τα τρώμε όλοι, γιατί είναι εξαιρετική πηγή σεληνίου το οποίο ο οργανισμός μας αδυνατεί να παράγει μόνος του.

Στα 1997 οι επιδημιολόγοι, ανέφεραν ότι 200grm σεληνίου την ημέρα, μπορούν να προστατέψουν από τρία είδη καρκίνου. Τον καρκίνο του κόλου εντέρου, καρκίνο του πνεύμονος και καρκίνο του προστάτη. Τρία μέτρια βραζιλιάνικα καρύδια ημερησίως προστατεύουν, κοινώς μπορούν να μας γλυτώσουν από τους τύπους αυτούς των καρκίνων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More