Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!


Απόδειξη, πως όταν είσαι πάρα πολύ διάσημος, τίποτε δεν σου ανήκει. Ούτε ο θάνατος σου. Οι παραβιάσεις της ιδιωτικότητας σου είναι συνεχείς και ξεδιάντροπες. Είσαι μια δεσμίδα χρημάτων, πάνω στο τραπέζι. Και όπως είναι φυσικό κάποιοι ληστεύουν το τραπέζι. Ασυνείδητοι έκλεψαν τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Έιμυ και άλλα προσωπικά της είδη. Το περιβάλλον της πιστεύει ότι είναι δικοί της άνθρωποι που γνωρίζαν καλά την νεαρή κοπέλα. Έτσι την έγδυσαν καλύτερα νεκρή. Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμη κι ένα κομένο νύχι της στο μπάνιο πουλάει, τότε η τέχνη της μπορεί να γκρεμίσει το Λονδίνο και να το ξαναφτιάξει. Δύσκολο οπότε να σεβαστείς την μνήμη μιας φιλίας έτσι δεν είναι;

Η είδηση:
«Φτερά» έκαναν τα προσωπικά αντικείμενα και οι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, από το σπίτι της αποθανούσας τραγουδίστριας Amy Winehouse!
Ο Mitch Winehouse, ο 60χρονος πατέρας της Winehouse θεωρεί πως οι «ποντικοί» ανήκουν στο στενό περιβάλλον της κόρης του, μιας και μετά το θάνατο της, μόνο είκοσι άτομα είχαν πρόσβαση στο σπίτι! Είχαν πρόσβαση η οικογένεια, μερικοί φίλοι, οι σεκιούριτι και η αστυνομία.
Από το σπίτι της τραγουδίστριας έλειπαν ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια, βιβλία με στίχους, γράμματα της, μια από τις αγαπημένες της κιθάρες αλλά και οι στίχοι που έγραφε για το τρίτο της album.
Η οικογένεια της Amy είναι σοκαρισμένη από την κλοπή. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μπαμπάς της είναι πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία σε όποιον έκλεψε τα αντικείμενα να τα επιστρέψει πίσω!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More