Ετοιμάζεται ταινία με την ζωή της Amy WinehouseΟύτε δυο μήνες δεν έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse και ήδη φημολογείται πως η ζωή της θα γυριστεί σε ταινία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι η συγκατάθεση των γονιών της Amy, καθώς πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Μάλιστα βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την οικογένεια της Amy, ώστε να μάθουν λεπτομέρειες και την πλήρη της βιογραφία.

Σκοπός των συντελεστών αυτού του τόσο φιλόδοξου μεν δύσκολου δε project, είναι να βρουν την απαιτούμενη χρηματοδότηση από εταιρίες παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες θα ενδιαφερθούν να επενδύσουν.

Πολλές είναι αυτές που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον, μιας και η επιτυχία της εν λόγω ταινίας κρίνεται ήδη αδιαμφισβήτητη. Η πρόκληση θα είναι πάντως να βρεθεί η ηθοποιός που θα καταφέρει να ενσαρκώσει με επιτυχία το φαινόμενο Amy Winehouse .
<>

 
 
 http://www.digitalcrete.gr/2011081728561/texnes/kinimatografos/i-politaraxi-zoi-tis-Amy-Winehouse-tora-kai-se-tainia.html


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More