'Τερατώδες" βιβλίο ετοιμάζει η Γκάγκα με φωτογραφίες της.


Λαιδη Γκαγκα και πράσινα άλογα!
Αχ τι ωραία! Δεν είναι τέλειο; Τώρα θα έχουμε και σε βιβλίο την λαίδη Γκάγκα. Ένα βιβλίο αποκλειστικά με φωτογραφίες της! Θα το βάλω αμέσως στην βιβλιοθήκη μου! Δίπλα στα βιβλία εφαρμοσμένης τέχνης και εικαστικής παρέμβασης στα αστικά τοπία! Προσωπικά βέβαια προτιμώ τα άπαντα της δικής μας λαίδης Άντζελα. Είναι πιο πρωτόγονα, πιο αυθεντικά και πιο ευθύβολα. Τώρα που το σκέφτομαι μια φωτογραφία της Λαίδης Γκάγκας ντυμένη με μπριζόλες λαιμού και την ρήση από κάτω της Άντζελας, "κανείς δεν είναι άσφαλτος", θα έδινε τριπλά επίπεδα στο νόημα μιας τέτοιας "βιβλικής" παραγωγής! 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ant1online.gr
Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο φωτογραφιών, σε συνεργασία με τον φωτογράφο Terry Richardson, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Η εταιρεία που θα εκδώσει το βιβλίο σε ανακοίνωση της αναφέρει πως η έκδοση, που θα ονομάζεται “Lady Gaga” θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου. Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται πάνω από 350 έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες της νεαρής εκκεντρικής σταρ.
Ο φωτογράφος Terry Richardson ακολούθησε την Lady Gaga για δέκα μήνες, φωτογραφίζοντας την. Η περίοδος αυτή περιλαμβάνει την περιοδεία “Monster Ball Tour” της Lady Gaga αλλά και την ηχογράφηση του album της “Born This Way”.
Η Lady Gaga, όπως έγινε γνωστό, θα είναι εκείνη που θα γράψει τον πρόλογο του βιβλίου.
Η λαίδη Γκάγκα μπαλαρίνα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More