Πως έκανα την απειλή της φλεβίτιδας, παρελθόν.



Φλεβίτιδα: Μπλε και κόκκινες φλεβίτσες που διακτινίζονται στην αρχή αθώα και διακριτικά για να φτάσουν να κατακλύσουν το πόδι μας. Πέρα από το αισθητικό μέρος που αρχίζει να προκαλεί άγχος καθώς περνάει η ηλικία, υπάρχει και το σημαντικό θέμα της υγείας. Η αθώα φλεβίτιδα μπορεί να "κατσικωθεί" εντελώς πονηρά σε ένα σημείο και να προκαλέσει θρόμβωση. Το θέλουμε; Όχι. Μόλις άρχισα να βλέπω τον μπελά της φλεβίτιδας στο πόδι μου εδώ και τρεις βδομάδες. Επειδή χρησιμοποιώ ενέσεις για την θεραπεία μου, λόγω του χρόνιου νοσήματος μου, προφανώς τραυμάτισα μια φλέβα και αυτή άρχισε να διακτινίζεται. Άρχισα να βλέπω τα κόκκινα σημεία και σκέφθηκα ότι αργότερα θα το αντιμετωπίσω κι αυτό. Ευτυχώς δεν αγχώθηκα γιατί βρήκα τυχαία την λύση και σκέφθηκα αμέσως να σας την πω μήπως και σας βοηθήσει όπως θαυματουργά βοήθησε κι εμένα. Πριν συστήσω στις αναγνώστριες μου το μουρουνέλαιο για την θεραπεία και την ανανέωση του προσώπου τους, το δοκίμασα πρώτη. Εντυπωσιάστηκα με τα αποτελέσματα και άρχισα να το χρησιμοποιώ και στα χέρια κάθε νύχτα ακριβώς όπως έκανα και στο πρόσωπο. Εντελώς βαριεστημένα μια μέρα άπλωσα λίγο και στο πόδι μου ακριβώς στο σημείο των φλεβών. Την άλλη μέρα το είδα πολύ ήπιο το φαινόμενο. Βιάστηκα να ξαναβάλω για να δω αν ήταν αλήθεια οι υποψίες μου ότι το μουρουνέλαιο μπορεί να τις κάνει να υποχωρήσουν ή ακόμη και να θεραπευτούν. Και όντως είχα δίκιο. Εξαφανίστηκαν! Δεν ξέρω τι γίνεται σε προχωρημένη φλεβίτιδα αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι στη δική μου το μουρουνέλαιο έφερε την λύση και μάλιστα χαλαρά και χωρίς κόπο. Οφείλω βέβαια να σας πω κάτι αστείο που πρέπει βέβαια να το ανεχτείτε. Με το μουρουνέλαιο θα μυρίζετε σαν τσιπούρα στο καφάσι. Όχι μαγειρεμένη αλλά ωμή! Μαγειρεμένη τουλάχιστον θα ήμασταν για φάγωμα. Φανταστείτε το σαν να πλύνατε ψάρια και αμελήσατε να ξεπλύνετε τα χέρια σας. Το προϊόν ευτυχώς έχει πολύ οικονομική τιμή. Μόνο 4 ευρώ. Το σκεύασμα που πήρα εγώ περιείχε 60 κάψουλες καθαρού μουρουνέλαιο. Περιέχει βιταμίνες Α D και Ω3. Ίσως η συνέργεια αυτών των βιταμινών, ευθύνεται για την υποχώρηση του συμπτώματος σε μένα. Η διαδικασία είναι απλή. Σκάτε την αμπούλα και την απλώνεται στην περιοχή που θέλετε. Καλή επιτυχία.



13 σχόλια:

ΒΊΚΥ είπε...

Η ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΛΎΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΏΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΛΕΒΙΤΗ.ΠΟΥ.ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ ΑΥΤΌ???ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ???ΣΕ ΌΛΑ;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

eua είπε...

Καλησπερα.! Σε φλεβιτιδα που έχει μπλε απόχρωση μπορεί να έχει αποτελεσμα.;

Unknown είπε...

Καλησπέρα, ήθελα να πώ και εγώ την εμπειρια μου απτο μουρουνελαιο, διάβασα την αναρτηση τυχαία πέρσι και επειδή είχα μια και μοναδική φλεβα στο πόδι η οποία πονούσε φοβερά ειδικά το καλοκαίρι, είπα να δοκιμάσω το μουρουνέλαιο, πλέον αχνοφαίνεται αλλά το σημαντικό είναι ότι της ρίχνω μπουνιες χαχα και δεν νιώθω τίποτα ενώ δεν μπορούσα καν να την ακουμπήσω!επίσης το μουρουνέλαιο έχει εξαφανίσει σπασμένο αγγείο μου απτο πρόσωπο αλλά το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος,εμφάνισα πρίν από 2 βδομάδες λίπωμα στο χέρι τα λιπώματα είναι κληρονομικά και η μαμά μου είναι γεμάτη, μια βδομάδα επάλειψη με μουρουνέλαιο και μόλις που ψηλαφίζεται πλέον, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά πλέον το μουρουνέλαιο το αγαπώ!!! σε ευχαριστώ πολύ που έβαλες το μουρουνέλαιο στη ζωή μου σε μένα έχει πιάσει απίστευτα!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ

Unknown είπε...

Που μπορώ να βρω το μουρουνέλαιο? Σε φαρμακείο?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Θα το δοκιμασω,ευχαριστώ!
Πιστευω στο φαρμακείο υπάρχει!
ο,τι λαδακι θέλω,αμυγδαλελαιο κλπ εκεί το βρίσκω.

Unknown είπε...

Θα το δοκιμασω,ευχαριστώ!
Πιστευω στο φαρμακείο υπάρχει!
ο,τι λαδακι θέλω,αμυγδαλελαιο κλπ εκεί το βρίσκω.

Unknown είπε...

Θα το δοκιμασω,ευχαριστώ!
Πιστευω στο φαρμακείο υπάρχει!
ο,τι λαδακι θέλω,αμυγδαλελαιο κλπ εκεί το βρίσκω.

Unknown είπε...

Πόση ώρα αφήνεις το μουρουνελαιο να δράση και μετά με τι το αφαιρείς; θέλω να το χρησιμοποιησω στο πρόσωπο.

elena είπε...

Μου πήρε ο άντρας μου μουρουνελαιο με γεύση λεμονι!του είπαν κάνει και για επάλειψη! Να το δοκιμάσω ;και αν ναι μια φορά την ημερα?

eneeperist@gmail.com είπε...

Τα 4 ευρώ που τα είδες; 18 ευρώ είχε το mollers το μουρουνέλαιο και 23 ευρώ οι αμπούλες. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ (το αλείφω και το πίνω)και θα σας ενημερώσω σε λίγες μέρες.

eneeperist@gmail.com είπε...

Αλείφω εδώ και μια βδομάδα και δεν βλέπω καμία διαφορά.Και είμαι στις αρχές δεν έχω προχωρημένο φλεβίτη.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More