Ένας δήμαρχος για όλα.Κι όμως..υπάρχουν καλοί πολιτικοί..

Άνθρωποι για όλες τις δουλειές έχουν γίνει ο δήμαρχος της Γαύδου καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αφού οι ελλείψεις που προέκυψαν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» δεν τους αφήνουν περιθώρια για ανάπαυλα. Εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και επί δέκα ώρες την ημέρα βρίσκεται στο τιμόνι του μοναδικού λεωφορείου του νησιού, ο δήμαρχος Γαύδου, Στρατής Λαμπάκης προκειμένου να μεταφέρει τους επισκέπτες που έρχονται στο νησί.
Κατά την εφαρμογή του ρητού «Μάθε τέχνη κι άστηνε», ο δήμαρχος του νησιού αποφάσισε να κάνει χρήση του επαγγελματικού διπλώματος αυτοκινήτου που είχε και να εκτελεί καθήκοντα οδηγού αφού τα ΚΤΕΛ δεν έστειλαν κάποιον.
Το χειμώνα αναλαμβάνει άλλο ρόλο, αυτόν του οδηγού απορριμματοφόρου!
Στο ίδιο μοτίβο και ο αντιδήμαρχος του νησιού Μαθιός Τζανιδάκης που εργάζεται ως εργάτης στα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου του νησιού. Μία πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που εκτελεί χρέη γραμματέα κι ένα δημοτικό συμβούλιο που μαζί με τους κατοίκους αναλαμβάνει χρέη εργάτη καθαριότητας προκειμένου να διατηρεί το νησί καθαρό.
Κι αν αναρωτιέστε πώς προλαβαίνουν να τα κάνουν όλα αυτά; Η αγάπη τους για το νησί και τον τόπο που γεννήθηκαν είναι αυτή που τους δίνει δύναμη να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου όλα στο νησί να λειτουργούν εύρυθμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More