Η Μαριέτα Χρουσαλά γράφει βιβλίο μαζί με την Μανούλα με δώρο μια σακούλα. Για την αναγούλα!



Αχ Παναγία μου! Θα με πιάσει κατάθλιψη με τόση χαζομάρα που κυριαρχεί αφρούρητη στο σύμπαν. Κρίμα και το είχα σε υπόληψη αυτό το κορίτσι! Για την Μαριέτα Χρουσαλά μιλάω. Που ετοιμάζει βιβλίο με συμβουλές για καλονοικοκυράδες και φρεσκοπαντρεμένες. Τ ο θέμα του είναι πως θα είσαι καλή νοικοκυρά και πως θα σέβεσαι την πεθερά σου.Πρώτα από όλα ποιος της έδωσε το πτυχίο της νοικοκυράς; Και δεύτερον: τι βαθμό πήρε; Τρίτον: Ποιός θα το διαβάσει Παναγία μου;Αντιλαμβάνομαι ένα συγκρουσιακό ρίγος μέσα μου. Το κορίτσι είναι καλό. Είναι από σπίτι. Ότι κάνει το κάνει μαζί με την μαμά του. Την  πρωινή της εκπομπή της έκανε με την "μανούλα". Τώρα ακολουθεί και το βιβλίο: Με την μανούλα θα το κάνει! Θα της πάρει κοκά, μπαλόνια,θα της κάνει κουπε πε, θα την μπουκώνει με λουκουμάκια στο χαρτί. Θα την πείθει να τρώει και το χαρτί! Θα της δίνει το γάλα της και όταν κάνει λάθος θα την πλακώνει στα χαστούκια για να συμμορφωθεί! Γύρω τους υπηρετικό προσωπικό θα συμαζεύει τα βουτύρατα και τις σάλτσες από τις συνταγές μαγειρικής που θα συστήσουν στο βιβλίο. Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, είναι το σεξ. Θέλω να ακούσω πως το κάνει μια καλή νοικοκυρά που σέβεται την πεθερά της. Μπορεί να γίνεται στην κουζίνα βλέποντας τον νεροχύτη. Η στο μπαλκόνι, μαζεύοντας τα φύλλα με την σκούπα. Η ίσως να γίνεται ταΐζοντας τον μπούλη σουτζουκάκια και αφού κλείσεις την πεθερά στο υπόγειο. Φυσικά το υπόγειο θα διαθέτει και home cinema. Για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε νοικοκυρές αλλά είμαστε και αργόσχολες επηρμένες ψυχαναγκαστικές πλούσιες που έχουμε πάντα την αίσθηση ότι θα σώσουμε τον κόσμο. Ξιπασιά και αλαζονεία. Εσάνς:βλακεία!
ΤΟ ΘΕΜΑ:
Μοντέλο, παρουσιάστρια, χορεύτρια στο «Dancing With The Stars» και τώρα και συγγραφέας η Μαριέττα Χρουσαλά. Την πληροφορία σχετικά με την καινούργια ενασχόληση της πρώην «Σταρ Ελλάς» έδωσε στην «Πρωινή Μελέτη» πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον, διευκρινίζοντας πως το βιβλίο, στο οποίο μάλιστα βοηθά και η μαμά της Αγλαΐα, θα υπάρχουν τα μυστικά της καλής νοικοκυράς αλλά και το πώς πρέπει να φέρεται η νύφη στην πεθερά!

«Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο μαζί με τη μητέρα της, ώστε να βοηθήσει όλες τις φρεσκοπαντρεμένες. Πρόκεται να έχει μυστικά της καλής νοικοκυράς και συμβουλές για καλή συμπεριφορά προς την πεθερά», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=149422

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More