Αν είχε πεθάνει ο Bill Gates δεν θα ταν καλύτερα; Ε λοιπόν η Observateur τον πέθανε!

Εμείς οι δημοσιογράφοι πολλές φορές δείχνουμε τους κρυφούς μας πόθους όσο κι αν θέλουμε να το κρύψουμε. Γιατί πως να το κάνουμε καλός ήταν ο μακαρίτης ο Steve Jobs  αλλά δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμος στο πλατύ κοινό όσο ο Bill Gates! Αυτό θα είχε κατά νου ο συντάκτης της  Nouvel Observateur η οποία ανακοίνωσε τον θάνατο τουBill Gates ! Δεν θα θελα να ήμουνα στην θέση του ανθρώπου1 Δεν φτάνει που έφυγε το κολλητάρι του του ανακοινώνουν ότι ήρθε η σειρά του. Γιατί όποιος και να σαι όπου και να σαι, ένα φόβο τον έχεις. Το πε και ένας σοφός: Θάνατε δεν με ξεγέλασες μπορεί εκείνον να έπιασες αλλά σε μένα στόχευες! Κουράγιο ταπεινέ πλούσιε Bill Gates μια συνεδρία και ένα ουίσκι συστήνω,,,

ΤΟ ΘΕΜΑ

Γκάφα του Nouvel Observateur: ανακοίνωσε τον θάνατο του Bill Gates!

Γκάφα του Nouvel Observateur: ανακοίνωσε τον θάνατο του Bill Gates!
To εβδομαδιαίο περιοδικό Le Nouvel Observateur ανακοίνωσε χθες στην ηλεκτρονική έκδοσή του, και μάλιστα σε επικεφαλίδα άρθρου του, τον θάνατο του αφεντικού της Microsoft, Bill Gates. Αν και το υπόλοιπο κείμενο αναφερόταν στον θάνατο του Steve Jobs της Apple, ο τίτλος του Nouvel Obs. ανακοίνωνε τον ''θάνατο του Bill Gates''.
Το μακάβριο λάθος του γαλλικού περιοδικού έγινε αμέσως αντιληπτό από τους χρήστες του Twitter και έτσι το #Bill Gates dead έγινε από τα πιο δημοφιλή θέματα στο twitter για τους Γάλλους χρήστες.


http://www.patrinorama.com/v2012/index.php?option=com_content&view=article&id=2580&catid=346:mediagategr&Itemid=5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More