HOOBIA: Ο κάκτος που προσφέρει σούπερ αδυνάτισμα! Σε τσάι και δισκία.




Το Hoodia είναι ένας μικρός κάκτος που μεγαλώνει στην Νότια Αφρικήκαι ονομάζετε Hoodia Gordonii.
Για μια κοινωνία που αντιμετωπίζει το βάρος μιας αυξανόμενης επιδημίας παχυσαρκίας, το  Hoodia Gordonii είναι μια προοπτική να μετριάσουμε τις ορέξεις μας αλλά και το βάρος μας. Είναι γνωστό ότι ο καθένας μας με δείκτη μάζας σώματος άνω των 30 είναι παχύσαρκος, και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας υπολογίζει ότι υπάρχουν 300 εκατομμύρια ενήλικες σε όλο τον κόσμο όπως. Η παχυσαρκία είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου που συνδέονται με την καρδιακή νόσο, τον διαβήτη και τον πρόωρο θάνατο.
Οι έρευνες γύρω από την Hoodia ξεκίνησαν στην δεκαετία του 50. Αυτές έδειξαν ότι ένα συστατικό του μικρού αυτού κάκτου είναι σε θέση να στέλνει  μήνυμα μέσω των νευροδιαβιβαστών στον αδένα του υποθαλάμου στον εγκέφαλο, επισημαίνοντας  ότι το στομάχι μας είναι κορεσμένο. Το πολύτιμο συστατικό είναι ο γλυκοζίτης P57. Αυτο το συστατικό του κάκτου  λοιπόν καταστέλλει την πείνα τόσο καλά ώστε να μπορεί να μας κάνει να τρώμε 1.000 λιγότερες θερμίδες την ημέρα σε σύγκριση με το συνηθισμένο διαιτολόγιό μας.
Με ικανοποιημένο το αίσθημα της πείνας  και με  εκατοντάδες λιγότερες θερμίδες σε καθημερινή βάση, το βάρος αρχίζει να μειώνεται και το λίπος να εγκαταλείπει στομάχι γλουτούς ισχία σμιλεύοντας το σώμα. Όπως ο καθένας ξέρει, πρέπει να απελευθερωθεί το  σώμα του υπάρχοντος λίπους με το κάψιμο περισσότερων θερμίδων από όσο καταναλώνει, και το Hoodia βοηθά στα σίγουρα να κάνουμε  ακριβώς αυτό.
Το Hoodia είναι ένα φυτικό προϊόν.
Μπορεί να μειώσετε την όρεξη σημαντικά και να χάσει κάποιος βάρος με ασφάλεια.
Δεν έχει καμία αρνητική παρενέργεια.
Δεν προκαλεί ταχυπαλμίες, αϋπνίες η άλλες παρενέργειες που προκαλούν άλλα παρόμοια προϊόντα αδυνατίσματος.
Προσοχή
Η κατασταλμένη όρεξη έχει επιπτώσεις στα επίπεδα ζακχάρου αίματός. Εάν κάποιοι είναι διαβητικοί, είναι καλύτερο να ερωτηθεί ο γιατρός τους  πριν ληφθεί  το hoodia και να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μικρές  ποσότητες .Έτσι σε συνεννόηση με το γιατρό τους θα πρέπει να είναι οι διαβητικοί και οπωσδήποτε θα πρέπει να καταναλώνουμε αρκετό νερό (8 ποτήρια ημερησίως).

http://www.superfoods.gr/holistic_life/2011/08/hoodia-namibia%e2%80%99s%e2%84%a2-super-%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More