Συγκινητικό απόσπασμα ομιλίας του Michael Jackson


Ένα απόσπασμα συζήτησης μεταξύ του Michael Jackson και του dr Conrad Murray ήχησε στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου εκδικάζεται η υπόθεση θανάτου του «βασιλιά» της pop, με κατηγορούμενο τον C. Murray.
Στο ηχητικό αυτό απόσπασμα, που ηχογραφήθηκε τον Μάιο του 2009, ο Michael Jackson αναφέρεται στο όραμα του να δημιουργήσει ένα νοσοκομείο για παιδιά. Η φωνή του τραγουδιστή ακούστηκε στο απόσπασμα αυτό αδύναμη, ενώ πολλές φορές τραύλιζε.
Οι ένορκοι, άκουσαν τον Michael Jackson να λέει ότι θέλει οι εμφανίσεις του να είναι τέλειες, διότι θα βοηθήσουν τα παιδιά του, και συνεχίζει λέγοντας πως αγαπάει πολύ τα παιδιά διότι ο ίδιος δεν έζησε την παιδική του ηλικία.
Ακόμη, ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει πως πρέπει τα show του, οι 50 συναυλίες που είχε προγραμματίσει να δώσει στο Λονδίνο, να είναι εκπληκτικά. Ακόμη, ο Michael Jackson ακούστηκε να λέει πως τα κέρδη από τις συναυλίες του αυτές θα τα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα νοσοκομείο για παιδιά.
Στην δίκη, μια ιατροδικαστής κατέθεσε πως βρήκε διασκορπισμένα στο υπνοδωμάτιο του Michael Jackson μια μεγάλη συλλογή από ηρεμιστικά χάπια και ιατρικά σύνεργα, και στα ευρήματα περιλαμβάνεται το ισχυρό αναισθητικό που προκάλεσε το θάνατο στον τραγουδιστή.
Ακόμη, όπως κατατέθηκε, βρέθηκε και ένα καλάθι με χάπια τα οποία ήταν συνταγογραφημένα από άλλους γιατρούς, εκτός του Conrad Murray. 
Κατά την δίκη, εκτός από το ηχητικό απόσπασμα με τον Michael Jackson, οι ένορκοι είδαν και μια φωτογραφία της σορού του μεγάλου σταρ, η οποία, σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιατροδικαστή, τραβήχτηκε από την ίδια στο νοσοκομείο.
http://www.ant1online.gr/showbiz/News/Pages/201110/6c26365a-61cd-482c-abc3-b924f0672d0c.aspx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More