Τα χάδια είναι αιτία οργασμού!




Μετά τα 50 χρόνια, η ζωή μας, εμπλουτίζεται από την εμπειρία. Συχνά αυτή είναι η περίοδος, για να εμβαθύνουμε και να τελειοποιήσουμε τις σεξουαλικές σχέσεις μας, που απελευθερώνονται από το αίσθημα της ιδιοκτησίας. άντρας και γυναίκα αρχίζουν να έχουν παρόμοιες αντιδράσεις καθώς βρίσκονται και οι δύο σε μια άλλη φάση ζωής. Αρχίζουν με άλλα λόγια, να αντιλαμβάνονται και να απολαμβάνουν τα ερωτικά χάδια, χωρίς να νοιάζονται για τον χρόνο! Απολαμβάνουν την οικειότητα τους, την συνενοχή που έχει δημιουργηθεί με τα χρόνια, το άρωμα των κοινών αναμνήσεων. Ακόμα κι όταν κάτι δεν πάει καλά, το χιούμορ και η κατανόηση επικρατούν και διαλύουν την ντροπή και την κακοκεφιά. Η απόλαυση δύο ανθρώπων που γνωρίζονται καλά, μεταμορφώνει τα προκαταρκτικά χάδια, σε κανονική σεξουαλική πράξη.
Οι στατιστικές έρευνες είναι αποκαλυπτικές: Το 1970, το 50% των ανθρώπων, έφταναν σε οργασμό από τα χάδια και μόνο των συντρόφων τους. Το 1992 η πρόοδος είναι αισθητή. Η απελευθέρωση φέρνει το ποσοστό στο ύψος του 70%
Σε αυτά τα συμπεράσματα, έφτασαν δύο κοινωνιολόγοι του Εθνικού Δημογραφικού Ινστιτούτου της Γαλλίας, ερευνώντας τη σεξουαλική ζωή των πενηντάρηδων.Δεν είναι αλήθεια ότι η σεξουαλική ζωή τελειώνει κάποτε.
Ένας φίλος σεξολόγος μου είπε ότι είχε εκπλαγεί ότι τα ηλικιωμένα ζευγάρια δείχνουν πολύ μεγαλύτερη άνεση και θέληση να λύσουν τα σεξουαλικά τους προβλήματα και να μείνουν μαζί παρά οι νεότεροι που πολύ ευκολότερα χωρίζουν.


Απόσπασμα από το βιβλίο της Claudie Lepage "Εμμηνόπαυση: χαρείτε την νέα χρυσή ηλικία"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More