Ο αμερικανός ρεπόρτερ των επεισοδίων του Συντάγματος, συνελήφθη γυμνός και δεμένος!

Συνέλαβαν επαυτοφόρω στο Σέντραλ Παρκ τον διάσημο ρεπόρτερ Ρίτσαρντ Κουέστ -ο οποίος μετέδωσε τα γεγονότα και τις ταραχές στο Σύνταγμα- να συνουσιάζεται με άλλον άρρενα γυμνός και δεμένος!
Ήταν δεμένος με ένα σκοινί στο λαιμό του, που κατέληγε στα γεννητικά του όργανα. Σου λέει, ήταν τόσο καλά δεμένα, που άπλωνες την μπουγάδα σου σε γεωμετρική ευθεία.Στη επιβλητική μπότα του, έκρυβε έναν άσο. Είχε μια αναπαράσταση οργάνου. Κοινώς ερωτικό βοήθημα. Αλλά και βούρδουλας με τις εννιά ουρές να ήταν, ουδείς θα το ήξερε. Κανείς δεν διευκρίνισε. Κρίμα γιατί όλοι ήθελαν να μάθουν. Τρωγόντουσαν δήθεν να γελάσουν αλλά στην πραγματικότητα, όλοι μας ερχόμαστε στην ανατριχιαστική στιγμή που χρειαζόμαστε επειγόντως καινούργιες ιδέες.  Το σοκαριστικό όμως για την κοινωνία της Αμερικής ήταν ότι είχε στην διάθεση του κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Σοκαρίστηκαν οι θείες στην Αμερική, οι παππούδες, αλλά οι ροκάδες τινάξαν την χαίτη και οι γκέι υπερασπίστηκαν το δικαίωμα στο ερωτικό βοήθημα.

Πότε έγιναν όλα αυτά; Ο διάσημος δημοσιογράφος της Αμερικής Ρίτσαρντ Κουέστ ανταποκριτής του CNN συνελήφθη από αστυνομικούς τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου. Ο λόγος; Επιδιδόταν στο προπατορικό αμάρτημα με τον Αδάμ πίσω από ένα θάμνο στο διάσημο πάρκο. Μπήκε στην θέση της Εύας κι έγινε ο ρόλος! Τόσο πιστά και αξιόπιστα μάλιστα, που δεν πείρε και χαμπάρι ότι απέκτησε κοινό. Ήταν οι αστυνομικοί που έτριβαν τα χεράκια τους όταν είδαν τον διάσημο ρεπόρτερ του CNN. Βέβαια δεν χειροκρότησαν φανερά, αντίθετα τους πέρασαν χειροπέδες. Μετά, έπεσε καρφωτή σύννεφο!  Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ανταποκριτής του CNN, έτρεμε την ανταπόκριση. Αφού και τσίτσιδος ήταν και ένοχος και παράνομος!
 Έγινε μεγάλο πανηγύρι! Άρχισαν παράλληλα οι Κασσάνδρες να λένε ότι η καριέρα του μετά από αυτό το ρεζιλίκι, τελείωσε. Αχ έλα όμως που οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές! Ήρθε με την κουστουμιά του την εβδομάδα που μας πέρασε ως ο βασικός ανταποκριτής του CNN στα επεισόδια της Αθήνας. Οφείλουμε μάλιστα να πούμε ότι ήταν υποδειγματικός στη δουλειά του. Το ομολογώ ότι μόλις τον είδα είπα: Να έναν τέτοιο άντρα θέλω! (Γιατί τότε η αδαής,ήμουν μια αθώα τηλεθεάτρια δεν είχα ενημερωθεί ακόμα) Πάντως σοβαρά τώρα έχω ένα καυτό ερώτημα και απαιτεί απάντηση. Γιατί οι γκέι είναι τόσο άντρες στις ανταποκρίσεις τους όταν είναι δημοσιογράφοι;  Τέλειοι, άψογοι μέσα στο κουστούμι τους, σοβαροί και μετρημένοι; Κάθετοι και δωρικοί, δυναμικοί και στεντόρειοι; Και γιατί η επιτομή του σύγχρονου μάτσο άντρα, είναι αυτός με την κοιλάρα που λέει μόνος αστεία και γελάει μόνος και δεν έχει καμία σχέση με την κομψότητα; Τελικά τι προτιμούμε καμαριέρα ή καντηλανάφτη; Σκάνδαλα να γίνονται να κάνουμε χάζι! Το πολύ σεξ στην εξουσία, δίνει ζωή στην λαοκρατία!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More