Ο γαμπρός ήταν. . . νύφη!




Η νύφη: Πανέμορφη. Αισθαντική. Λιτή και απέριττη μέσα στο λευκό της νυφικό φόρεμα που το φτιάξαν εξήντα μάστοροι. Οι συγγενείς βουρκωμένοι και έτοιμοι για το μυστήριο.

Ο γαμπρός: Μπρουτάλ. Με βαθιά μπάσα φωνή. Αρρενωπός. Το όνειρο κάθε καταπιεσμένης-μαμάς-συζύγου που εκπροσωπεί το δημοφιλές τρίπτυχο ανά την υφήλιο. Τουτέστιν, "..ο μπαμπάς σου ο άχρηστος, που με πήρε και με κατέστρεψε. Αυτός δεν είναι άντρας.. κτλ κτλ κτλ"

Κι όμως ο γαμπρός αποκαλύφθηκε κίντερ έκπληξη. όχι γιατί είχε κάτι παραπάνω, αλλά γιατί δεν είχε! Ξαφνικά, είδαν οι συγγενείς ότι η φωνή του έγινε πολύ λεπτή. Πετούσε κοκοράκια και κορώνες σαν τη Μούσχουρη. Επίσης λιγουρευόταν την ανθοδέσμη και την κοιτούσε πλάγια. Αμ το άλλο; Που το βάζεις; Ο γαμπρός ήρθε μπακούρι στο μυστήριο! Ούτε ένας συγγενής! Ε μετά από όλα αυτά, αν δεν το ψυλλιαζόντουσαν ότι ο γαμπρός ήταν γυναίκα, θα έπρεπε να πάνε όλοι ομαδικά σε ψυχίατρο. Και επειδή το πράγμα φώναζε από μακριά και πέσαν οι μάσκες, το διαζύγιο ήρθε πριν το γάμο. Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε ο πρώην αγαπημένος και πήρε το αληθινό κορίτσι. Και τα πράγματα αποκαταστάθηκαν. Ούτε ο Δαλιανίδης τέτοια σκηνοθεσία!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ZOUGLA.GR


Μία οικογένεια στην Ινδονησία ματαίωσε το γάμο της κόρης όταν διαπίστωσε ότι ο γαμπρός ήταν… γυναίκα, ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή την κατάσταση έσωσε ο πρώην αγαπημένος της νύφης ο οποίος την παντρεύτηκε.

Μέλη της οικογένειας και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ισλαμική τελετή στη δυτική Ιάβα αλλά ο γαμπρός δεν είχε καλέσει τους συγγενείς του, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των συγγενών της νύφης.

Τις υποψίες ενέτεινε το γεγονός ότι ο "Ρίο" δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Jakarta Globe.

«Οι υποψίες έγιναν εντονότερες καθώς η βαριά φωνή του γαμπρού ξαφνικά έγινε γυναικεία», είπε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κρισνάντι, προσθέτοντας ότι ο γαμπρός είχε ανδρικό σωματότυπο και είχε γνωρίσει την νύφη, Νουράινι, πριν από επτά μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More