Χρηματιστής έφαγε ένα σωρό λεφτά απο ανθρώπους της showbiz κι έγινε λαγός!



Τώρα με την κρίση, η τέχνη του "κλέβειν" έχει εξελιχθεί πολύ. Διάσημοι που το είχαν σιγουράκι ότι θα αυξήσουν τα λεφτά τους σε καιρούς δύσκολους, όχι μόνο έχασαν τα παραπάνω που έψαχναν, αλλά και αυτά που δούλεψαν! Ο τύπος (ψευδοχρηματιστής) έπεισε τα θύματα του με τον εκλεπτυσμένο και άνετο του αέρα αλλά και με τις γνωριμίες που φρόντισε να εξασφαλίσει πριν αρχίσει το "γδύσιμο," από τους ξένους, Έλληνες καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές και άλλους. Τι να πω; Καμιά φορά λέω ευχαριστώ Θεέ μου που δεν έχω λεφτά και έτσι δεν χρειάζεται να επενδύσω!

ΤΟ ΘΕΜΑ Ηθοποιοί, επώνυμοι της showbiz και ποδοσφαιριστές κατηγορούν γνωστό χρηματιστή που κινούταν στους κοσμικούς κύκλους ότι τους ξεγέλασε και τους απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά για να τα επενδύσει σε διεθνή χρηματιστήρια, χωρίς ποτέ -όπως καταγγέλλουν- να έχουν πάρει ποσοστά επί των κερδών.

Μεταξύ των φερόμενων ως θυμάτων φιγουράρουν πασίγνωστα ονόματα, όπως της ηθοποιού Κατερίνας Λέχου, του μοντέλου Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, αλλά και τα ονόματα των πρώην ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Ντάργκο Κοβάσεβιτς και Θανάση Κωστούλα.

Ο 50χρονος εμφανιζόταν ως χρηματιστής με υψηλές διασυνδέσεις στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Το κουβάρι με τη δράση του χρηματιστή άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μια μετά την άλλη οι προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος άρχισαν να καταθέτουν αγωγές ζητώντας πίσω τα λεφτά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του Τύπου, η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου φέρεται να υποστηρίζει σε εξώδικό της ότι έδωσε το ποσό των 10.000 ευρώ στον συγκεκριμένο χρηματιστή για να τα επενδύσει χωρίς να πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ κέρδος.

Ανάλογη είναι και η υπόθεση της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, που φέρεται να έδωσε στον εν λόγω χρηματιστή το ποσό των 6.000 ευρώ χωρίς ποτέ να λάβει ποσοστά κερδών από τη συγκεκριμένη επένδυση.

Οι υποθέσεις αναμένεται πολύ σύντομα να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να αποδειχτεί η αλήθεια των ισχυρισμών των ανθρώπων που καταγγέλλουν τον γνωστό χρηματιστή.

Espressonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More