Ψείρες και παιδιά. Αντιμετωπίστε τες γρήγορα και απλά!



Είσαι ωραία, είσαι κούκλα, έχεις ανακαλύψει ένα καινούργιο μακιγιάζ από την σελίδα της Τατιάνας που κρυφοκοίταξες προχθές, έχεις βάλει τα ψηλά σου τακούνια τα μαλλιά σου είναι από χθες έτοιμα από το κομμωτήριο αλλά ουπς τι είναι αυτό που περπατάει πάνω σου; Ψείρα; Στο γοητευτικό σου 35χρονο κεφάλι; Τι φταίει; Μα το ότι το μικρό σου κοριτσάκι πάει σχολείο και στο σχολείο οι ψείρες εκπαιδεύουν κεφάλια. Απειλητικά παιδικά κεφάλια που όλα μαζί μπορούν να τρελάνουν το σύμπαν. Ησυχάστε δεν είστε βρωμιάρα. Δεν φταίτε εσείς που η οικογένεια σας, απειλείται από το μικροσκοπικά ζωύφια. Φταίει η άτιμη η τύχη που θα σας βάλει τώρα σε έναν καινούργιο αγώνα εξολόθρευσης.Αχ αυτά τα παιδιά! Ακόμη κι όταν δεν κάνουν τίποτα έχουν το μοναδικό ευχάριστο ταλέντο να φέρνουν μπελάδες στο σπίτι. Το είπε άλλωστε και η Μαντόνα. Κολλάει κάθε τόσο σου λέει. Γιατί δεν γίνεται να έχεις παιδιά και να μην κολλήσεις.




Πράξη εξολόθρευσης.
Το νερό που έχει βράσει με μαϊντανό είναι το μυστικό για να απαλλαγείτε από τις κόνιδες και τις ψείρες. Για να απαλλαγείτε μια και καλή, ενισχυτικά πάρτε μια οικονομική κρέμα μαλλιών και ξύδι και με ένα άσπρο χτενάκι που θα το περνάτε τούφα τούφα χωρίς να σκάτε και να κυνηγάτε τα ζωύφια, απλά χτενίζοντας, οι ψείρες θα φύγουν. Κάντε το μέρα παρά μέρα και σε μια εβδομάδα θα έχετε τελειώσει. Τώρα αν ξανακολήσει...φυσικά θα επαναλάβετε την διαδικασία.

Tip: Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καθαρίσω το παιδί μου χωρίς άσπρο χτενάκι. Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορούν μόνο σκούρα αφού μαζί με την μαλακτική το άσπρο χτενάκι δείχνει καλύτερα τις ψείρες που αποχωρούν. Υπάρχει ένα προϊόν φαρμακευτικό που στην συσκευασία του προσφέρει άσπρο χτένι. Το ίδιο το προϊόν το οποίο το προμηθεύομαι από το φαρμακείο, με αφήνει αδιάφορη γιατί στο παρελθόν διάφορα χημικά σκευάσματα προκάλεσαν πτώση μαλλιών στην κόρη μου. Δίνω γύρω στα 7 ευρώ αλλά ευτυχώς είναι γερό και κρατάει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More