Τη δεύτερη θέση στον κατάλογο με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης καταλαμβάνουν οι Έλληνες!




Εμείς οι Έλληνες τελικά δεν είμαστε λαός, είμαστε Θεός! Το περίμενε κανείς αυτό το αποτέλεσμα της έρευνας; Οι Έλληνες λέει μετρήθηκαν, και αποδείχθηκαν ο δεύτερος πιο ευτυχισμένος λαός της Ευρώπης! Τι παιδιά είμαστε εμείς καλέ; Σε λίγο στο λεξικό, στην λέξη ευτυχία θα έχουν το όνομα μας! Τέτοια ακούν και οι βουλευτές μας και ενισχύονται με προνόμια. Άσχετο που  εκτός από τον προσωπικό τους φρουρό, θα πρέπει να προμηθευτούν και προσωπικό φρουρό για τον φρουρό.

Επίσης, επειδή όλοι σε λίγο θα χρειαζόμαστε από έναν, για να μην αρχίζουμε να δαγκώνουμε τους διπλανούς μας από την πολύ ευτυχία, θα ζητάμε φρουρό σε μπόνους. Προτείνω να εισηγηθούμε ειδικά για τους συνταξιούχους δύο. Να τους έρθουν μέσω ΕΛΤΑ. Εσώκλειστοι σε γράμμα. Οι φρουροί στους συνταξιούχους θα επιτελούν χρέη διαιτολόγου και παρατηρητηρίου τιμών. θα τους ανακοινώνουν σιγά σιγά, αργά και με καθαρή άρθρωση, τις τιμές στα λάχανα της λαϊκής. Η εισαγωγή στο θέμα με τον κομψό τρόπο του ειδικού φρουρού, θα γίνεται για την αποφυγή εμφράγματος. Όχι για να προστατέψουμε τους υπερήλικες που έτσι κι αλλιώς μας στοιχίζουν. Αλλά τα δημόσια νοσοκομεία από τα φορεία και τα επείγοντα.

Στους φρουρούς θα δίνουμε ladose και zanax. Γιατί; Γιατί και αυτοί έχουν δικαίωμα στην ευτυχία της έρευνας! Ο ίδιος ο Ladose βέβαια θα παραμείνει ο ευτυχέστερος όλων! Ευτυχείτε Χριστιανοί ο θεός "Ψυχοφάρμακος", είναι μαζί μας!

                                                  Αφιερωμένο σε όλους εμάς τους ευτυχισμένους!


ΤΟ ΘΕΜΑ. 
Τη δεύτερη θέση στον κατάλογο με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης καταλαμβάνουν οι Έλληνες, παρά την οικονομική κρίση, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα έρευνας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Foundation for Future Studies, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας.
Ευτυχέστεροι όλων των πολιτών από 13 χώρες της Ευρώπης (Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία και Ρωσία) δηλώνουν οι Δανοί, σε ποσοστό 96% και ακολουθούν οι Έλληνες με ποσοστό 80%, οι Ιταλοί με 79%, οι Γάλλοι με 77%, οι Ολλανδοί και οι Βρετανοί με 72%, οι Ελβετοί με 71%, οι Ισπανοί με 68%, οι Αυστριακοί με 63%.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην 11η θέση, με ποσοστό 61% -μια θέση κάτω από τους Τούρκους, με το ίδιο ποσοστό- είναι οι πολίτες της εύρωστης οικονομικά Γερμανίας, που, όπως σχολιάζουν οι ερευνητές της οργάνωσης, αποδεικνύουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το χαρακτηρισμό  «απαισιόδοξοι», που τους αποδίδεται.
Τις δύο τελευταίες θέσεις του καταλόγου καταλαμβάνουν οι Πολωνοί, με ποσοστό 50% και οι Ρώσοι, που 20 χρόνια μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης εμφανίζονται ικανοποιημένοι μόνο σε ποσοστό 37%.
Συνολικά, η έρευνα καταδεικνύει ότι το 1/3 των Ευρωπαίων είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, παρά την οικονομική κρίση και τους εκπεφρασμένους φόβους για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος.
Η έρευνα κατέδειξε, επίσης, πως υπάρχουν ορισμένα κοινά στοιχεία σε όλες τις χώρες, όπως ότι οι γυναίκες είναι ευτυχέστερες από ό,τι οι άνδρες, γεγονός που ισχύει και για όσους ζουν στην ύπαιθρο σε σχέση με τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων.
Μεγαλύτερη ευτυχία δηλώνουν ότι βιώνουν τα ζευγάρια σε σχέση με τους εργένηδες, καθώς και οι υψηλόμισθοι σε σχέση με τους χαμηλόμισθους. Επίσης, θετικό κρίνεται από τους ερευνητές το γεγονός ότι η νέα γενιά στην Ευρώπη είναι αυτή που δηλώνει σε μεγάλο ποσοστό ευτυχισμένη και, παρά τις συνθήκες κρίσης στις οποίες διαβιεί, ατενίζει με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More