Lady Gaga: Εμφανίστηκε κρατώντας μικρόφωνο σε σχήμα… αντρικού μορίου!



Τελείωσε θα την πάρω να τραγουδήσει στα βλάχικα που θα κάνω το γλέντι όταν παντρευτώ τον καλό μου. Με τέτοιο μικρόφωνο πέος και την λαίδη Γκάγκα να τραγουδάει να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός, θα γίνει μεγάλος σαματάς. Αν κατέβει μάλιστα από την πίστα περάσει κάτω από τα λέλουδα και τις καλαθούνες που θα τις πέφτουν στο κεφάλι και θα στεφανώνουν το πέος, για να πάει να ενώσει το κεφαλάκι της με αυτό της θειάς μου της Μυρσούδας και της βάλει το μικρόφωνο στο στόμα..ε τότε θα έχω ένα τρομερό ντοκουμέντο για τον βίο της θείας με το πλεκτό γιακαδάκι και την τρίχα καρουλάκι.
Η μαύρη μου αλήθεια βέβαια, τέτοια παλιοκατίνα που γεννήθηκα και παρέμεινα η γυναίκα, λυπάμαι τις επερχόμενες γενιές. Μετά το τσουτσούνι τι; Δύο τσουτσούνια; Τρία; Ή μήπως θα παράγουμε ζωντανά μοντέλα με τσουτσούνια που παράγουν ήχο; Ο κόσμος τελικά είναι πολύ αστείος. Εάν έπαιρνε η θειά μου ένα φαλλό να τραγουδήσει στην νταβέρνα με τα κοψίδια θα την κλείναν 'μέσα' με συνοπτικές διαδικασίες. Άσε που οι συγγενείς δεν θα τολμούσαν να περπατήσουν στο δρόμο από το γιουχάισμα. Όμως σε διεθνή συναυλία, από μια γυναίκα που την λένε Γκάγκα ο ορθωμένος φαλλός σηματοδοτεί την επανάσταση των νέων ετών. Και όλοι θαυμάζοντας τη τραγουδιάρα που χει στο χέρι μια τσουτσούνα, συμφωνούν ότι την υποστηρίζει! Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα! Ούτε το τσουτσούνι είναι καμιά πρωτοτυπία ούτε και το χέρι. Πρωτοτυπία θα ήταν κάποτε οι εξυπνότεροι να μην χειρίζονται την βλακεία. Μα αν η βλακεία θέλει το πέος;  Δια της ερωτήσεως απαντώ.

ΤΟ ΘΕΜΑ
Τα έχει κάνει όλα η Lady Gaga με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της όμως αυτό που έκανε πρόσφατα, σίγουρα δεν το περίμενε κανείς! Η 25χρονη σταρ, βγήκε να τραγουδήσει στο πάρτι που ακολούθησε της Formula 1 στην Ινδία, και άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς αντί για μικρόφωνο, κρατούσε αντρικό μόριο το οποίο μάλιστα κρατούσε πολύ κοντά στο στόμα της. Όσο για το υπόλοιπο look; Είχε επιλέξει ινδικό style, αναμεμειγμένο με πέπλο αλά «Ιουλιέτα» ενώ το καλσόν της παρέπεμπε σε στριπτιτζάδικο. Αυτή είναι η Lady Gaga, πάντα ανατρεπτική και εκκεντρική όπως την έχουμε γνωρίσει…



Πηγή:sigmalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More