Δυναμική στύση με κολοκύθα και κανέλα!

Λένε πως ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα, περνάει από το στομάχι του. Προφανώς ο δρόμος για το πέος ενός άντρα, περνάει από την μύτη του! Και η πιο ερεθιστική μυρωδιά από όλες είναι της κολκυθόπιτας. Έτσι τουλάχιστον λέει ο Δρ Άλαν Χιρς, διευθυντής του ιδρύματος Ερευνών Όσφρησης και Γεύσης στο Σικάγο. Σε έρευνα που έκανε για τη σχέση αρωμάτων και σεξουαλικής διέργεσης, η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας ήρθε πρώτη. Ενώ η μυρωδιά των φρεσκοψημένων μπισκότων κανέλας προκάλεσε στύση στους άνδρες που τα μύρισαν! Αν έχετε πρόβλημα στύσης, δοκιμάστε να αρωματίσετε το δωμάτιο σας με πότπουρί ή κεριά που να περιέχουν κολοκύθα ή κανέλα. Θα τα βρείτε στα μεγάλα καταστήματα και στα καταστήματα ομορφιάς και ειδών μπάνιου.

Οδηγίες προς ναυτιλευόμενες.
Είναι κουρασμένος από την δουλειά; Περνάει φάση; Μην αγχώνεστε καθόλου κορίτσι. Ετοιμαστείτε να ψήσετε κολοκυθόπιτα για "να την ψήσετε". Αν πάλι δεν είστε καλονοικοκυρά και βρίσκεστε στη μέση του δρόμου, αγοράστε την από ένα μπουγατσατζίδικο. Αν δεν έχει το κακό αφεντικό συμβιβαστείτε με μια μπουγάτσα με κρέμα όπως λέμε στη ΣΣΣαλλλονίκη με μπόλικη κανέλα. Μόνο μην ξεγελαστείτε και βάλετε κανέλα στα ρούχα σας. Είπαμε ότι έχει αποτέλεσμα αλλά όχι και να μυρίζεται σαν τουριστικό ζαχαροπλαστείο με λουκουμάδες. Τώρα όμως που το καλοσκέφτομαι αρώματα με βάση την κανέλα υπάρχουν. Για ξανασκεφτείτε το! Γλιτώνετε και 2 ώρες στην κουζίνα. Είπαμε να κάνετε σεξ όχι να γίνεται η Βέφα και τα μυστικά της!

1 σχόλια:

Ιωάννης Σ. Κιούσης είπε...

Mία ακόμα φυτική προσέγγιση που αξίζει να διερευνήσει κάποιος είναι και Το Κορντισεπς.

Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική χρησιμοποιείται, στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας (σε άνδρες & γυναίκες), στην μειωμένη ερωτική επιθυμία αλλά και στην ομαλοποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More