Κι όμως υπάρχει σχολή για να βρεις τον πλούσιο γαμπρό!'Αλλες σπουδάζουν πως να κάνουν λογιστικές πράξεις, άλλες πως να χτίσουν σπίτια άλλες πάλι σπουδάζουν πως να καταναλώσουν τα λεφτά του μοναχικού παππού και πως να κλείνουν σπίτια! Το θέμα είναι πως θα το δεις. Η.. επιχειρηματίας Σάο Τονγκ έκανε τον τυχοδιωκτισμό επίσημο επάγγελμα με φοίτηση σε σχολή (.Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης Γυναικών του Πεκίνου) για να μάθει στις γυναίκες πως θα βρουν τον πλούσιο γαμπρό. Αμ πως ;έτσι εύκολο είναι μήπως να ζαλίσεις τον υπεραιωνόβιο συνταξιούχο που το μάτι του από την υψηλή πίεση κοιτάει προς τα πάνω και χρειάζεται υποστήριξη στο πηγούνι για να κοιτάξει προς τα κάτω και να σε δει; Αλλά σε αυτή τη σχολή σου μαθαίνουν όλα τα κόλπα της που..νιας. Όχι της ξεβράκωτης και της δηλωμένης αλλά της αδήλωτης και καλυμμένης. Τώρα πως συνδυάζονται όλα αυτά με σχολή; Δεν ξέρω τι να σας πω. Πενία τέχνας κατεργάζεται..

ΤΟ ΘΕΜΑ:


Θέλετε να παντρευτείτε έναν πλούσιο; Ε τότε, πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης Γυναικών του Πεκίνου και να μάθετε όλα τα μυστικά.
Με 30 ώρες σεμιναρίων και έναντι 20.000 γιουάν, 3.080 δολαρίων, μπορείτε να μάθετε πώς να προσεγγίσετε έναν δισεκατομμυριούχο, εκατομμυριούχο ή, τέλος πάντων, έναν εύπορο εργένη χρησιμοποιώντας μεθόδους που θα σάς κάνουν πιο ελκυστικές.
Στο Κέντρο οι νεαρές της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο, που φιλοξενεί 189 δισεκατομμυριούχους και περί το ένα εκατομμύριο εκατομμυριούχους, μπορούν να μάθουν πώς να σωστά το μακιγιάζ τους ή πώς να ξεχωρίζουν έναν ψεύτη από τις εκφράσεις του προσώπου του.
Οι μαθήτριες εκπαιδεύονται σε τεχνικές σερβιρίσματος του τσαγιού, μαθαίνουν πώς να συμμετέχουν σε μία συζήτηση και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.
Η επιχειρηματίας Σάο Τονγκ που είχε την ιδέα, διδάσκει και η ίδια στο κολέγιο, εστιάζοντας στην προσοχή της στις τεχνικές που βοηθούν τις φοιτήτριες να αποκρυπτογραφούν τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενόν άνδρα.
"Καλλιεργούμε τα εσωτερικά χαρίσματα και τις δυναμικές της εξέλιξης", λέει για την επιχείρησή της, η οποία έχει οδηγήσει επιτυχώς σε γάμο τους τελευταίους λίγους μήνες 30 ζευγάρια.

Πηγή:news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More