Ένα φίδι έκπληξη στο παρμπριζ του αυτοκινήτου εν κινήση!

Έχεις βάλει την οικογένεια σου μέσα στο αυτοκίνητο, τα συμπράγκαλα, τα τσιριχτά παιδιά, την πεθερά σου την ξινή και την γυναίκα σου την θυμωμένη επειδή όπως πάντα δεν κοίταξες τα λάδια του αυτοκινήτου σου πριν ξεκινήσετε. Κι εκεί που λες Χριστέ μου δεν υπάρχει χειρότερο από αυτήν την οικογενειακή πανδαισία αλληλοσυγκρουόμενων συναισθημάτων, -κάτι του στυλ- σ, αγαπώ αλλά ευχαρίστως θα σε έπνιγα. Έτσι για την απόλαυση.- Και αφού μου χάριζες αυτήν την μικρή κρυφή διαστροφή,να ξανασηκωθείς μετά!
Όμως τίποτε δεν μπορεί να σας σώσει από τον κακό θυμωμένο εαυτό σας. Και τότε; Τι έρχεται; Απλούστατα την κατάσταση αναλαμβάνει το φιδάκι ο Διαμαντής. Ο φίδαρος που κόβει βόλτες πάνω στο παρμπρίζ ενώνει όλη την οικογένεια αμέσως που εν χορώ και με μια φωνή συντονισμένη δυνατή, φωνάζει ως χορωδία από την έκπληξη. Και ξαφνικά όλη η οικογένεια αγαπιέται απέναντι στον κίνδυνο. Μήπως να απλώσουμε φίδια και στη βουλή; Και να καθίσουμε σπίτι να τους βλέπουμε από την τηλεόραση; Η συγκεκριμένη οικογένεια πάντως που είδε το απειλητικό φίδι να χώνει την αντιπαθητική μούρη του στο παμπρίζ το αποθανάτισε με το κινητό. Κι έτσι το φίδι, έγινε ο σούπερ σταρ των ημερών!

το θεμα: 
Το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο τoυ Μέμφις στο Τένεσι όταν η οικογένεια Φισερ μαζί με τα τρία τους παιδιά πήγαιναν βόλτα.
Την ώρα που ο Τόνι οδηγούσε αμέριμνος ένα φίδι εμφανίστηκε από το πουθενά. Η Ρασέλ βιντεοσκόπησε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο και και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο σε μόλις τρεις μέρες έγινε ανάρπαστο.

 

Η μητέρα ανέφερε στην Νιου Υόρκ Ντέιλι Μέιλ ότι "Το φίδι έμεινε στο παρμπρίζ για περίπου τρία λεπτά. Αρχικά φοβήθηκα. Στην συνέχεια πήρα το κινητό μου για να καταγράψω το περιστατικό."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More