Ζαχαράτος για Μενεγάκη:"Το ...ξεβράκωμα δεν δείχνει μόνο κυτταρίτιδα"

Νέα επίθεση Ζαχαράτου στην Μενεγάκη: "Το ...ξεβράκωμα δεν δείχνει μόνο κυτταρίτιδα" Τι είπε στο "Έθνος"

Αρχίζει η νέα τηλεοπτική σεζόν και αρχίζουν και οι ωραίες "γαλλικές" κουβέντες μεταξύ καλλιτεχνών παρουσιαστών και κάθε είδους εκφραστή της σόου μπιζ. Σκληρό πράγμα τελικά η καλλιτεχνία.
Τα λέει χύμα ο Ζαχαράτος στην Ελένη και κατά τη γνώμη μου έχει και δίκιο, αλλά δεν μπορώ να τον ξεχάσω σε παρελθόντες χρόνους να τέμνει τον λαιμό του προς τα πάνω να κοιτάει το ταβάνι και να λέει με πάθος: Λατρεύω Ελένη! Λατρεύω Μενεγάκη! Έβρισκε την τσαχπινιά της αναντικατάστατηη και την  αφέλεια της συμπαθέστατη. Τώρα μιλάει για την κυτταρίτιδα της με την μεγαλύτερη ευκολία και δείχνει με το δάχτυλο την πράξη της Ελένης να καρπώνεται προς όφελος της τα χρήματα από το επίδομα των πολυτέκνων. Είναι τόσο εύκολο κανείς να έχει δίκιο εκφράζοντας ηχηρές απόψεις για τους άλλους! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι δηλώσεις του Ζαχαράτου κάνουν πάταγο!

ΤΟ ΘΕΜΑ:

Νέα επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη εξαπέλυσε ο Τάκης Ζαχαράτος. Μιλώντας στο ένθετο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο πατρινός σόουμαν σχολίασε το γεγονός ότι η ξανθιά παρουσιάστρια λαμβάνει από το 2008 επίδομα πολύτεκνης μητέρας. Είπε λοιπόν:
«Τέλειωσαν τα ψέματα, τέλειωσαν τα ρετούς και πλέον το “ξεβράκωμα” δεν δείχνει μόνο κυτταρίτιδα, αλλά και άλλα θέματα, όπως τα επιδόματα πολύτεκνης, που τα παίρνει η Ελένη στερώντας το από άλλες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Τελείωσε το κακό θέατρο πια και ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται».
Η σχέση του μαζί της δεν έχει βελτιωθεί καθόλου: «Δεν κόλλησε το γυαλί και ούτε πρόκειται. Είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε πια. Με ενόχλησε, με στενοχώρησε, αλλά τέλος».



Πηγή:thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More