Το σούπερ βοτανικό τρίο που χρησιμοποιώ για τον έλεγχο του ζαχάρου




Δάφνη, γαρύφαλλο και κουρκουμάς. Όλα μπορείτε να τα βρείτε πανεύκολα. Υπάρχουν σε όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Βράζω σε νερό την δάφνη, μετά βάζω το γαρύφαλο και τον κουρκουμά. Την συνταγή ανακάλυψε ο ερευνητής γιατρός R. Anderson Ph.D. Έχει αποδειχθεί ότι και τα τρία βότανα βοηθούν στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, με το να καθιστούν τον οργανισμό μας ικανό, να χρησιμοποιεί περισσότερο αποτελεσματικά τα αποθέματα ινσουλίνης του.
Σύμφωνα με τον R. Anderson, δεν απαιτούνται μεγάλες δόσεις από αυτά τα βότανα για να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα τους και τις ιδιότητες τους. Αρκεί ακόμα και 1/8 του κουταλιού του γλυκού. Από την άλλη ο διάσημος βοτανολόγος Dr James A. Duke μας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε και περισσότερο αν αυτό μας βοηθάει στη μείωση των φαρμάκων ή της ινσουλίνης.

Tip: Εγώ προσωπικά προσθέτω αυτά τα βότανα στο πράσινο μου τσάι, μετά το φαγητό ενώ μαζί με τον κουρκουμά βάζω και λίγο πιπέρι. Εκτός του ότι μου αρέσει και βοηθάει την λειτουργία του παγκρέατος, βοηθάει επίσης και ενισχύει την αντικαρκινική δράση του κουρκουμά και κάνει πιο ευέλικτες τις φλέβες μας. Εσείς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κατά την κρίση σας.

Ζωή Κυροπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More