Στικούδη: Είμαι συντηρητική με αρχές..
Τι, ποιός που τι τι; Λένε την Κατερίνα Στικούδη εύκολη! Α που φωτιά να πέσει να τους κάψει! Γιατί καλέ; Επειδή σετάρει των ωραίο κώλο με τα πλούσια μεμέ, το σέξι αγριεμένο όλο υποσχέσεις βλέμμα σε φωτογραφήσεις, σε πίστα γκαλά και συνεντεύξεις. Μάλιστα δηλώνει ότι είναι συντηρητική γεμάτη απο τις αυστηρές οικογενειακές αρχές που πήρε απο το σπίτι. Μια ερώτηση: γιατί όλες αρχίζουν σαν την τσαχπίνα χήρα της γειτονειάς του 50 και μετά θέλουν να μας πείσουν ότι γεννήθηκαν σε καθολικό μοναστήρι με τιμωρίες και προσευχές;

Τι; Για την καριέρα τους; Για να την συνεχίσουν; Επειδή το σέξι λουκ τραβάει λίγα χρόνια; Επειδή περιμένουν στην ουρά και άλλες σέξι παρουσίες να πάρουν την θέση της; Ουρά οι κώλοι και τα στήθη! Πλήθη μας περιμένουν πλήθη! Τα δείχνουν όλα σαν σε μπάγκο του μανάβη. Κι αφού με ανάβει, κι αφού με ανάβει, ύστερα φεύγει και με ιντριγκάρει. Δεν το βλέπεις ρε Σημίτη; Εγώ είμαι  απο σπίτι!
Και η απάντηση κόλαφος σε ερώτηση δημοσιογράφου: Το κορίτσι ξεκαθαρίζει, ότι μετά το σεξ κάνει ένα ντους. Γιατί δεν φτάνει να είναι μόνο το μέτωπο καθαρό. Πρέπει να το υποστηρίζεις και με το πλυμένο "απααυτό". Αυτές είναι αρχές απο σπίτι για να μην σου πέσει η μύτη!ΤΟ ΘΕΜΑ
Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να μας έχει συνηθίσει σε άκρως sexy εμφανίσεις, που ανεβάζουν επικίνδυνα το θερμόμετρο στα ύψη, όμως η ίδια δηλώνει στο περιοδικό «People» ότι είναι ένα συντηρητικό κορίτσι.
«Είμαι πάρα πολύ συντηρητική. Επάνω στη σκηνή μπορείς να προκαλείς όσο θέλεις, εκεί παίζεις ένα ρόλο. Στην τέχνη και τη μουσική δεν υπάρχουν όρια. Από την άλλη όμως, μεγάλωσα με αρχές και κάποια “πιστεύω”, οπότε αυτά δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεπουλήσω. Μπορεί να μη βολεύω κάποιους με αυτά που λέω, αλλά σέβομαι την οικογένειά μου. Είμαι απόλυτα δεμένη με τους δικούς μου και θυμάμαι κάθε τους λέξη, κάθε τους συμβουλή. Μου έδωσαν σημαντικές αξίες και τις κρατάω μέσα μου» λέει.
Μάλιστα, τονίζει ότι η εξωτερική της εμφάνιση δεν έχει σχέση με αυτό που κρύβει στον εσωτερικό της κόσμο.
«Δουλεύω σκληρά, δεν τεμπελιάζω, δεν προκαλώ για να κάνω εξώφυλλα και να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά μου. Ο κόσμος με ξέρει πια. Άλλωστε, όσο ακριβά ρούχα κι αν μου φορέσουν, εγώ στο Βαρδάρη μεγάλωσα και δεν αλλάζω» προσθέτει.
Και μη νομίζετε ότι η Κατερίνα είναι κανένα εύκολο κορίτσι που πέφτει αμέσως στο φλερτ του οποιουδήποτε.
«Εγώ δεν είμαι από τις γυναίκες που θα “πέσουν” με ένα σφηνάκι ή με μια κλασική ατάκα του ’80. Θέλω λίγη φαντασία! Τώρα, το να φαντάζεται κάποιος κάτι μαζί σου, αυτό είναι δικό του θέμα και σίγουρα απέχει πολύ από τη δική μου πραγματικότητα. Δεν είμαι εύκολη στον έρωτα. Ποτέ δεν ήμουν!» τονίζει.
Πάντως, συντηρητική, συντηρητική, η Κατερίνα δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για το sex και να αποκαλύψει τι κάνει η ίδια μετά το sex!
«Δεν θα καθόμουν με κάποιον μόνο και μόνο γιατί είναι καλός στο sex. Κι αν μου μιλάει άσχημα ή με κάνει να κλαίω, θα πρέπει να μείνω για το sex; Αν είναι δυνατόν! Πώς θα τον φιλήσω μετά; Δεν θα μου βγει η ερωτική διάθεση, δεν θα μπορώ να λειτουργήσω. Φυσιολογικό δεν είναι;» αποκαλύπτει και πάει ακόμα παρά πέρα:
«Μετά το sex, κάνω ένα ντουζάκι να δροσιστώ! Μετά θα φάμε, θα συζητήσουμε και θα δούμε καμιά ταινιούλα» είπε η Κατερίνα, αφήνοντάς μας άφωνους.
Πού είναι ο συντηρητισμός της καλέ της κοπέλας; Τώρα, αν θα τα διαβάσει αυτά η μαμά της, τι θα πει;
Πηγή:sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More