Michael Jackson: Φωτογραφίες στο δικαστήριο: O Βασιλιάς, δεν είναι γυμνός:Είναι νεκρός!



Ο Μάικλ Τζάκσον παιδάκι να τραγουδάει με την..οικογενειακή του "συμμορία" με αρχηγό τον σκληρό πατέρα, βιρτουόζο της κακοποίησης και ταχυδακτυλουργό της πατρικής χυδαιότητας. Ο Μάικλ Τζάκσον, ένας έφηβος μωρό, που αδυνατεί να κάνει σχέσεις με γυναίκες και όλες του οι σεξουαλικές απόπειρες, καταλήγουν σε κλάματα μέσα στην αγκαλιά της υποψήφιας ερωμένης. Ένας άντρας ουδέτερο. Ο Μάικλ Τζάκσον καταναλωτής, να αγοράζει μέσα σε ένα λεπτό πράγματα αξίας που ισοδυναμούν με τον προϋπολογισμό ενός κράτους. Ο Μάικλ Τζάκσον ιδιοκτήτης μιας ολόκληρης πολιτείας που φιλοξενεί παιδάκια ,για να παίξουν στις νεροτσουλίθρες και τα φουσκωτά. Ο Μάικλ Τζάκσον κατηγορούμενος για παιδεραστία που από ότι αποκαλύφθηκε, η μόνη παιδεραστία που έκανε ήταν η προσκόλληση του στην δική του παιδική του ηλικία. Ο Μάικλ Τζάκσον απαθανατίζεται με πεσμένη μύτη μπροστά στον φωτογραφικό φακό, να κρεμάει το παιδί που λάτρευε -χωρίς να ξέρει να εφαρμόσει την λατρεία στην πράξη- έξω από το παράθυρο για να το δει ο συνεπαρμένος όχλος. Και τέλος ο Μάικλ Τζάκσον σε άλλη μια φωτογραφία με τα σωληνάκια και τις ταινίες νεκρός σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, το οποίο και ασχολείται με τα αίτια του θανάτου του. Υπήρξε ο Μάικλ Τζάκσον; ή ήταν ένας σωρός από φωτογραφίες; Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες  μιας ολόκληρης ζωής καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια τριγυρνούσε γυμνός. Ούτε ο θάνατος του δεν του ανήκει. Από το πρωί τα μέσα ξεπουλούν σαν ντομάτες την φωτογραφία του θανάτου του. Και όλοι έχουμε περιέργεια να δούμε. Το ουδέτερο..το αξιολύπητο..το περίεργο..το σοκαριστικό..έμβιο αποτέλεσμα μιας παραδοξολογίας. Ενός αυτοδιημιούργητου, "αξιοζήλευτου" βασιλιά.

ΤΟ ΘΕΜΑ:


Η πολυαναμένομενη δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson ξεκίνησε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο όταν ο εισαγγελέας David Walgren εμφάνισε μία φωτογραφία με το νεκρό σώμα του τραγουδιστή. Το πρόσωπο του φαίνεται να έχει ταινία ή σωληνάκια.

Οπαδοί του τραγουδιστή αλλά και υποστηρικτές του Δρ Conrad Murray συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες και κρατούσαν πλακάτ και πανό ενώ η οικογένεια του Jackson έμπαινε στην δικαστική αίθουσα για την υπόθεση του αιώνα, όπως από πολλούς έχει χαρακτηριστεί.

«Ο θάνατος του Michael Jackson ήταν ανθρωποκτονία»,σημείωσε ο αναπληρωτής εισαγγελέας David Walgren. «Τα στοιχεία θα δείξουν πως ο τραγουδιστής είχε εναποθέσει τις ελπίδες για την ζωή του στον Conrad Murray. Εμπιστεύτηκε την ζωή του στις ιατρικές του ικανότητες» πρόσθεσε

Από την άλλη η υπεράσπιση του γιατρού, ο δικηγόρος Ed Chernoff, υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής προκάλεσε τον θάνατό του, καταναλώνοντας 8 χάπια των 2 mg Lorazepam και με προποφόλη.

Ο κ. Chernoff, σημείωσε πως ο Jackson ήταν απογοητευμένος επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επειδή ο γιατρός δεν του έδινε ένα φάρμακο που ήθελε. Και έτσι έκανε κακό στον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο.

Ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον γιατρό Murray ότι αρνήθηκε να δώσει την κατάλληλη φροντίδα στον τραγουδιστή. Για να βασίσει μάλιστα αυτήν την κατηγορία παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος ο Conrad Murray στο I Phone του. Σε αυτό ακούγεται ο Jackson να ψελλίζει σε άθλια κατάσταση υπό την επίδραση προποφόλης ένα μήνα πριν τον θάνατό του:

«Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί. Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου, θέλω να λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ξανά στην ζωή τους. Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο!  Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson»

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως αυτό είναι απόδειξη πως ο γιατρός ήξερε τι συνέβαινε στον τραγουδιστή και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να του σταματήσει την χορήγηση προποφόλης.


Ο εισαγγελέας μάλιστα κατηγόρησε τον γιατρό πως ενώ τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει ο Jackson ήταν χάλια αφού είχε ρίγη και έτρεμε ο Conrad Murray ενθάρρυνε τους πάντες και τους διοργανωτές των συναυλιών ότι ήταν σε πολύ καλή ψυχική και σωματική κατάσταση.

Επίσης κατηγόρησε τον γιατρό ότι δεν κάλεσε εγκαίρως το 911 ενώ εμφάνισε και μία φωτογραφία του δωματίου όπου ξεψύχησε ο τραγουδιστής

προκειμένου να δείξει πως οι ιατρικές συσκευές παρακολούθησης οι οποίες συνήθως χρησιμοποιούνται όταν κάποιος είναι αναίσθητος δεν υπήρχαν ή ήταν αχρησιμοποίητες…

Εμείς δεν θα βάλουμε φωτό του: Θα βάλουμε ένα τραγούδι που τον έκανε ευρέως αγαπητό στον κόσμο. Για να δοξάσουμε τις μεγαλιώδεις μέρες ενός γυμνού βασιλιά:

                                                                     Θεός ο Βασιλιάς!


http://www.ourlife.gr/permalink/8778.html

1 σχόλια:

M είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ http://wp.me/pWJ4g-4e

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More