Έκαναν σεξ και ελεύθερη πτώση μαζί!

 

Έκαναν σεξ σε… ελεύθερη πτώση!

 

Ελάτε τώρα όλοι το ξέρουμε ότι μερικοί στο σεξ, (άνδρες γυναίκες) επιδίδονται..στην πτώση. Την ελεύθερη ούτε που να την φανταστούν με τόσο αντιλαικά μέτρα.

Μόνο η πτώση πλέον μας είναι οικεία. Τελικά όμως όπως αποδείχθηκε, η καλή ζωή, είναι για τους πορνοσταρ του εξωτερικού. Γιατί αν είσαι του εσωτερικού το πολύ πολύ να καταλήξεις με κανένα μπουκάλι σαμπάνια και να γίνεις ανέκδοτο σαν την Τζούλια. Όμως στο εξωτερικό τα δυό παιδιά έκαναν σεξ καθώς πέφταν απο αεροπλάνο.

Τάχατις συγκλονίστηκε και ξιπάστηκε η διεθνής κοινή γνώμη. Απογοητευμένοι όμως κατέληξαν οι δημοσιογράφοι γιατί το ζευγάρι προνόησε και φέρθηκε έξυπνα. Και σεξ έκανε, και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι και το θέμα το έχασαν τα ΜΜΕ.

Όπως και να το κάνουμε, άλλο είναι να κάνεις σεξ στον αέρα και απο κάτω να σε βλέπουν οι περαστικοί. Όμως το σεξ έγινε τα χαράματα και κανείς δεν τους είδε! Αλλο είναι επίσης να σε πανε μετά φυλακή τσίτσιδο, κι εσύ ο δαιμόνιος ρεπόρτερ που αγαπάς την αλήθεια, να πάρεις συνέντευξη απο τους νομικούς , να βρείς τους γονείς τους συγγενείς τους γείτονες! Τίποτα απο όλα αυτά δεν συνέβη. Και μεταξύ μας όλοι αναρωτήθηκαν: Ρε παιδιά πως είναι να το κάνεις στον αέρα;

Αλίμονο μας οι δύσμοιροι! Ποτέ μας δεν θα μάθουμε! Ανάθεμα τον Πάγκαλο που μας έριξε στο εδάφους εδάφους!

ΤΟ ΘΕΜΑ

Παράτολμοι αλεξιπτωτιστές

Είναι πορνοστάρ και τα σαββατοκύριακα εργάζεται και ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Ο Alex Torres (με το παρατσούκλι Voodoo) είχε μια πολύ… παράτολμη ιδέα!


Αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και την ρεσεψιονίστ της σχολής στην οποία εργάζονται και οι δύο, Hope Howell, σε… τρυφερές περιπτύξεις στον αέρα!


Και παρότι βρίσκονταν αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια του εδάφους… φαίνεται πως φρόντισαν να μην αφήσουν «ίχνη» που θα τους έβαζαν σε μπελάδες αργότερα!


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του KGET η βιντεοσκόπηση έγινε πολύ πρωινές ώρες, έτσι ώστε να μην τους δει κανείς και να μην προκαλέσουν κανέναν, που ενδεχομένως… θα κοιτούσε ψηλά στον ουρανό!


Η αστυνομία της περιοχής και η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ερευνούν την υπόθεση και το αν θα έπρεπε να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πιλότου.


Ενώ είναι νόμιμο το να κάνει κανείς σεξ σε ιδιωτικό αεροπλάνο, ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, Ian Gregor, αναφέρει ότι κάθε πράξη που θα μπορούσε να αποσπάσει τον πιλότο εν ώρα πτήσεις θα μπορούσε να συνιστά παραβίαση των ομοσπονδιακών κανονισμών.
Πηγή: Newsbeast.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More